Örökbeadás vagy abortusz?
1-es válaszoló
Az örökbefogadás során nem egyszer nem kétszer elmondják,hogy el kell mondani a gyereknek,hogy ő hogyan került oda és maga azt is,hogy őt örökbefogadták.
Na az más kérdés el e mondják
De ha elmondják nem felnőtt korba kell hanem minél hamarabb
Az,hogy maga az örökbefogadás nyílt vagy zárt az is végeredménybe mindegy gyerek szempontjából mert 14 éves kora után kérheti a szülők adatait sőt még ha van vér szerinti testvére testvérei annak is
A gyökereiről csak ennyit.
Bocsánat mindenkitől
Utolsó, a mi családunkban több örökbefogadott is van, és egyáltalán nem rossz nekik. Kicsi koruktól tudták, de ugyan olyan családtagok, csak nem vér szerintiek, hanem szív szerintiek. Én nagyon hálás vagyok a szülő anyáiknak, hogy vállalták ezt a nehézséget, hogy ők velünk élhessenek.
Emellett a férjem is örökbe fogadott, őt három évesen fogadták örökbe, és sosem gondolt rosszat a szülőjéről, ismeri a történetet hogy miért kellett róla lemondani, nincs benne semmi keserűség.
Az egyik örökbefogadott unokatestvérem jövőre végez az orvosin, tehetséges, ösztöndíjas, nagy jövő áll előtte. Az unokahúgom most harmadéves az orvosin, ő gyermekpszichiáternek készül.
Nővérem két gyereket fogadott örökbe, és nekik sincsenek se beilleszkedési, se identitás problémáik. Nyíltan beszélnek arról hogy őket anya nem a hasában hanem a szívében hordta míg meg nem születtek (nyílt örökbefogadás volt, a testvéremék a terhesség 5 hónapjától kísérték végig).
Én biztosan nem vetetném el, és bár neked ez a nehezebb út, én azt mondom, ha felmerült benned ez kérdés, akkor vannak érzéseid, és megviselne az abortusz, az hogy nem adtál esélyt a gyerekednek.
Ha szeretnél valakivel beszélgetni(akármi legyen is a döntésed) írj rám nyugodtan, meghallgatlak, hiszen mondtad nincs kivel megbeszélni.
11:38as vagyok. Nem gondoltam SOHA, hogy rossz lehet örökbe fogadottnak lenni, nekem az örökbe adással/fogadással kapcsolatban semmiféle ellenérzésem nincs,kedves Utolsó. Számomra ez egyenértékű azzal, ha valaki "vérszerint születik a családba".
Ha mégis ennek az ellenkezője jött le a válaszomról, akkor elnézést kérek, nem állt szándékomban.
Nagyon nehéz, mert nekem úgy tűnik, hogy te szíved szerint megtartanád.
Négy éve együtt, két huszonéves, dolgozó ember ne tudjon megtartani egy gyereket: egyszerűen nem lehet felfogni, hogy itt tart az ország, hogy egyszerűbb az abortusz.
Szerintem először beszéljetek a szüleitekkel! Ilyen esetben ha vért izzadnék is, megtennék mindent, hogy fel tudjuk nevelni az unokámat. Ugyanúgy felelős vagyok érte, elvégre a gyerekem gyereke.
Nincs már meg az a kérdés.
Még reggel kitörölték
Nem jó kategóriába volt
Hát nem azért törölték(kategória miatt)hanem a trágár válaszok miatt
Az volt a lényege, hogy most derült ki a terhessége 19 hetesen és azt kérdezte, hogy Magyarországhoz közel megcsinálják-e neki valahol az abortuszt. Dolgozik és tanul is, így meg akarja szakítani a terhességét.
Nem vagyok túlzottan abortusz párti, de sosem szólok be senkinek, ha végül emellett dönt. Ennek a félidős kismamának se írtam, de ez már azért kicsapta nálam a biztosítékot. A válaszolóknál szintén, alpári szintre süllyedt a dolog. Nem csoda, hogy törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!