Csendike? Mennyire ismert/gyakori név ez? Pláne Csöndinek becézve?
Figyelt kérdés
Múltkor hallottam, ügyesen kitaláltam, hogy talán a Csendike becézése, ha ilyen név létezik. És létezik!2017. szept. 26. 13:03
2/5 anonim válasza:
Olvastam már utónévkönyvben róla. Eléggé furcsa.
3/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy ismert lenne, és remélem, hogy nem is gyakori. Életke, Reményke, Szerénke, Eperke, Csillag, Árvácska, Ajándék, Bársonyka, Orgona, Őzike, Sugárka, Levendula, Madula, Zsálya, Málna, Havaska, Tavaszka, Üdvöske, Galamb, Bodza, Fehérke... Tudom, hogy mindenki jót akar a gyerekének, de úgy érzem, sajnos tényleg sikerül néha nagy igyekezetükben komplett hülyét csinálni belőlük.
4/5 anonim válasza:
Volt Szerénka osztálytarsam na nem illet rá a név
5/5 anonim válasza:
Én már semmin nem lepődök meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!