Mit gondoltok arról, hogy egyre többen vállalnak először 35-40 éves korukban gyereket?
Az az oka, hogy régen nem lehetett mást csinálni, nem volt millió-egy hobbi, internet, csomó jó dolog van ma már, mint a gyereksírást hallgatni.
És igen jó, mert a gyerek értelmesebb lesz mire felnő, mert nem két 20 éves kamasz neveli a gyereket, hanem két felnőtt értelmes ember.
Nyilván a borsodi lakosság jó részére ez még mindig nem igaz, majd ha eltakarodnak dolgozni, fizetik villanyszámlájukat és lesz számítógépük amivel hozzáférnek a globális tudásanyaghoz, akkor majd ők is felküzdik magukat erre a szintre.
Ritka idióta az 1. válaszoló.
Nem a kortól függ, hogy ki milyen értelmes. Fiatal szülők gyereke is lehet értelmes. Nem egyet ismerek. Pl. summa cum laude orvos bácsikámat. 30-40 éves szülők gyerekei közt is van nem egy senki. Illetve egy 20 éves anya is tanulhat, képezheti magát gyerek mellett. Gondolom magából indul ki, aki szerint éretlen tini minden 20 éves nő.
Nekem is van véleményem erről.
Szerintem bizonyos emberek esetében, a felnövendő gyereket és a szülőt tekintve is jobb, ha 35-40 éves koruk között születik meg az első gyermek, mert akkor már egy sokkal komolyabb ember tudja őket nevelni. Arról nem is beszélve, hogy tapasztalataim szerint az a sokkal komolyabb ember néha úgy át tud csapni hülyülésbe, hogy a gyerekeinek felhőtlenebb örömöket tud szerezni, mint egy 20-30 éves, akik sokszor eléggé komolyan állnak hozzá a gyerekneveléshez, stresszelnek azon és mereven tekintenek arra.
Sok embernek nem életcélja a szülők nyakába szülni, és mire összeszedi az ember a hitelhez szükséges önerőt, az bizony nem egy-két év.
Valamint azt vettem észre hogy az emberek egyre nehezebben akarnak felnőni, én is 28 évesen találkoztam azzal a férfival akinek voltak céljai, nem a szüleihez akart beköltöztetni, ezután is eltelt három év, mire ki mertük mondani hogy ez már komoly kapcsolat, jöhet a gyerek. Ekkor voltam 31 éves, majd kiderült hogy egészségügyi problémám van, végül 36 évesen sikerült teherbe esnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!