Zalán nevet adnád a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 11:55
11/19 anonim válasza:
Nem nevezném el soha a gyerekem egy gyáva féregről, aki ráadásul a magyarok ellensége volt. Rémlik a Zalán futása c. könyv ? Ha ettől el is tekintek, akkoris ronda név, ráadásul még tucat is.
12/19 anonim válasza:
Adtam, második keresztnévnek.
13/19 anonim válasza:
Nekem az a benyomásom, hogy ez a név most a Zoltán újabb kiadása. (Nem rokon nevek, de hangzásban hasonlóak és most a Zalán kerül lassan olyan népszerűségre, mint korábban a Zoltán volt.)
Nekem annyira nem tetszik, hogy a gyerekemnek adjam.
16/19 anonim válasza:
Én két Zalán nevű gyereket ismerek, mindketten hisztisek, akaratosak. Szóval emiatt sem adnám mert rossz jut róla eszembe
18/19 anonim válasza:
Más nevek jobban tetszenek, de ez a név is szóba került nálunk. Tehát ha lenne véletlenül 5 fiam, akkor lehet, hogy az ötödik már ezt kapná. :D
Normális, (manapság) átlagos név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!