Illene babalátogatóba menni? Ti mennétek?
Sógornőm most szült, hétvégén mennek haza a kórházból. Nekünk 3 hetes a babánk. Ők nem jöttek hozzánk mert mindenórás volt, igazából tök természetesnek vettük. Viszont most nagyon meg van sértődve hogy a 3 hetes gyerekkel nem megyünk hozzájuk. Mondtam hogy megy a férjem egyedül, ebből azt szűrte le hogy engem nem is érdekel a babájuk.
BP-Pécs távolság, nem 20 perc sajnos.
Eddig azért nem ment, mert mindenórás.
Hát már nem az. Akkor jöhet hozzád babalátogatóba. Ja, hogy újszülöttel nem indul ilyen hosszú útra? Akkor tőled miért is várja el???
Vagy ő sem kíváncsi a te gyerekedre?
Eszembe nem jutna elindulni hozzá. Majd esetleg karácsony körül. De ilyen hozzáállással meggondolnám hogy kíváncsi vagyok-e rá egyáltalán...
Nem mennék. Ha megsértődik, az nem az én problémám, igazából nem tudom, mit képzel, egészen pici gyermeked van neked is.
Ő előreláthatóan jönni fog 3 hét múlva? Ha igen, még az sem kötelez téged semmire. Ha nem, akkor pedig főleg nulla erkölcsi alapja van elvárni, hogy menj.
Nem. Eszembe se jutna három hetes babával menni.
Bocs, de a sógornőd nem normális, ha ezt elvárja. Érdekes, hogy ő nem ment, mert bármikor szülhet, de te menj babával? Nevetséges.
3 hetes picivel el ne induljatok ekkora távolsàgra!
Emlékszek, amikor megszületett a kislànyom (8 éve), a sznob nagymamám azt mondta, "én ilyen hóba kocsiba nem szállok, sétàljatok fel!" Kocsival 3 perc, gyalog fèl óra út.Szilveszterkor szültem, január 7.-én felsètàltunk hozzà, hàt hogy ĕn mekkora barom voltam anno...
Eszetekbe ne jusson, ő se fog 3 hêt múlva útra kelni.
Köszönöm, én is így gondoltam. Szerencsére férjem is.
Persze anyósom szerint sógornőmnek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!