Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Illene babalátogatóba menni?...

Illene babalátogatóba menni? Ti mennétek?

Figyelt kérdés

Sógornőm most szült, hétvégén mennek haza a kórházból. Nekünk 3 hetes a babánk. Ők nem jöttek hozzánk mert mindenórás volt, igazából tök természetesnek vettük. Viszont most nagyon meg van sértődve hogy a 3 hetes gyerekkel nem megyünk hozzájuk. Mondtam hogy megy a férjem egyedül, ebből azt szűrte le hogy engem nem is érdekel a babájuk.

BP-Pécs távolság, nem 20 perc sajnos.

2017. szept. 22. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy mennék.
2017. szept. 22. 14:50
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Eddig azért nem ment, mert mindenórás.

Hát már nem az. Akkor jöhet hozzád babalátogatóba. Ja, hogy újszülöttel nem indul ilyen hosszú útra? Akkor tőled miért is várja el???

Vagy ő sem kíváncsi a te gyerekedre?

Eszembe nem jutna elindulni hozzá. Majd esetleg karácsony körül. De ilyen hozzáállással meggondolnám hogy kíváncsi vagyok-e rá egyáltalán...

2017. szept. 22. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem mennék. Ha megsértődik, az nem az én problémám, igazából nem tudom, mit képzel, egészen pici gyermeked van neked is.

Ő előreláthatóan jönni fog 3 hét múlva? Ha igen, még az sem kötelez téged semmire. Ha nem, akkor pedig főleg nulla erkölcsi alapja van elvárni, hogy menj.

2017. szept. 22. 14:54
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem. Eszembe se jutna három hetes babával menni.

Bocs, de a sógornőd nem normális, ha ezt elvárja. Érdekes, hogy ő nem ment, mert bármikor szülhet, de te menj babával? Nevetséges.

2017. szept. 22. 14:55
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Nem, 3 hetes babával nem szabad ennyit utazni ha csak nem feltétlenül szükséges. Menjen el a férjed (bár én annak sem örültem volna ha a 3 hetes gyerekkel itthon hagy egyedül). Majd rájön ő is pár hét múlva, hogy miért nem mentél ne aggódj. :) Ha meg nem, hát istenem...
2017. szept. 22. 16:07
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

3 hetes picivel el ne induljatok ekkora távolsàgra!

Emlékszek, amikor megszületett a kislànyom (8 éve), a sznob nagymamám azt mondta, "én ilyen hóba kocsiba nem szállok, sétàljatok fel!" Kocsival 3 perc, gyalog fèl óra út.Szilveszterkor szültem, január 7.-én felsètàltunk hozzà, hàt hogy ĕn mekkora barom voltam anno...

Eszetekbe ne jusson, ő se fog 3 hêt múlva útra kelni.

2017. szept. 22. 16:31
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
A többiek mindent leirtak.
2017. szept. 22. 17:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is így gondoltam. Szerencsére férjem is.

Persze anyósom szerint sógornőmnek van igaza.

2017. szept. 22. 18:02
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Mindenórás kismama miért ne mehetne babalátogatóba? Én mentem mindenórásan barátnőmhöz, 1 óra hozzájuk, 3 órát voltunk náluk, még fogtam is a babát, az enyém nagyon rúgott belülről, aztán később jó barátok is lettek :) Egy hét múlva szültem, ők pár hónap múlva tudtak jönni, de jöttek is visszalátogatni.
2017. szept. 22. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:
mondd, hogy beteg vagy. Nem is mentek, béke is megmarad
2017. szept. 22. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!