Gyermektartásdíj ügyében ti alkudoznátok az exszel, vagy bíróságra mennétek?
Az a helyzet, hogy mikor szétmentünk, papíron nem volt munkája (dolgozott, de nem bejelentve), kiegyeztünk 20ezer ft-ban.
Na ennek már 4 éve. Azóta kissé romlott a pénz értéke, és már van jó munkahelye, tudom, hogy nem 100ezret keres, szóval ha maradunk a törvényes 20%-nál, nagyon nem ennyi járna.
Nemrég volt egy beszélgetésünk anyagiak terén. Erre nem tértem ki, csak hogy kéne a hozzájárulása valamihez (amivel még így is kevesebbet fizetne, mint amit KÉNE NEKI.)
És ez a reakcióból következtetve a kedves párjának nem tetszett.
Azóta nem bolygattam a dolgot, de elgondolkodtam, miért is ne kérjem el, ami jár?
Nem kérek lehurrogást, csak hasonló helyzetben lévők tapasztalata érdekel, mit tettetek/tennétek?
Bíróság.
De hurrogás ide vagy oda,az embernek azt kell beosztania,ami van. Nem tudhatod a bíróság mit ítélne.
Ha nem tértél ki mire kell a több pénz,akkor miért adna többet?
Bocs, 2., ha félreérthetően írtam.
Apukának kitértem rá, mire kell.
Arra nem tértem ki, hogy nem elemezgettem neki, hogy figyelj már, ugye tudod, hogy ennyi meg annyi járna...
Ő tudja, miről van szó, de már akkor elemezgette a saját kiadásait, amihez viszont azt hiszem, nekem nincs közöm.
5 os, elvagy tevedve.
A gyerektartas nem csak a ruhara van.
Tudod, a gyerek ruhajat mosni kell , tanyerjat mosogatni, futeni ra, furdetni, villanyt kapcsolni, ez mind hozzatartozik a gyerektartashoz !!
El vagy te tévedve. A gyerektartást azért fizeti az elhagyó szülő, mert nem gondozza, nincs vele a mindennapokban.
Az agyam eldobom az olyan, magukat férfinak tartó véglényektől, akik azon pattognak, hogy ha ő ad a gyerekének nagy kegyesen egy havi huszast, meg havi 4 db napot vele tölt, kényelmesen, hétvégén, azaz nem munka mellett és nem a napi rutinban, akkor ő kivette a részét a gyerek életéből és az anya is tegyen mellé annyi pénzt.
Hát nem, apukám. Az anya a gyereket havi 26 napon át látja el, logisztikázza, neveli munka mellett, gondozza, nem csak hétvégén, ápolja a lelkét, tart fenn minigarzonnál nagyobb lakást, hogy a gyerek is elférjen, szervezi a egész életét a gyerek köré minden egyes nap.
Az ilyen nem férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!