Babalátogatóba jók volnának ezek ajándéknak?
Még sosem voltam babalátogatóban, de most egy barátnőm miatt esedékessé vált, a kislányának kellene tehát ajándék.
Arra gondoltam, hogy vennék neki egy ilyen kis együttest:
És egy ilyen babát: [link]
Mellé pedig sütnék egy sütit + gyümölcslé + egy üveg bor a párjának.
Szerintetek ez így jó, elég volna? Tetszenek a választott dolgok? Én nem igazán értek a babákhoz.
Én személy szerint csak a sütinek örültem volna.
2 részest szinte sosem adtam a babára, a felsőt folyton húzogatni kellett lefené, az a fejére meg egyenesen hülyeség
En ruhát nem vennek. A kaja jöhet. :) azért azt nézd meg ha a bnod szoptat, hogy mit ehet meg egy no aki szoptat, mert nem mindent.
Ezt kaptam en a bnomtol nemrég, en meg könyvet vittem egy másiknek a legutóbb meg egy rágókát a fiának mert fogzik eppen. Ezeknek a hasznalati dolgoknak nagyobb értelme van sztem de finoman kérdezd meg mi van mar neki es mi nincs. Ugy nem lőhetsz melle.
Tudom, hogy a kérdésre válaszoltál, Első, amit köszönök és pozitívra értékelek, mégis kicsit hálátlanra-gorombára sikeredett. A barátnőm az a típus, aki mindennek képes örülni, úgyhogy nem tartok nála efféle leminősítéstől, de persze akkor már, ha viszek valamit, szeretném, ha hasznos/használható is volna, úgyhogy nézek tipegőket is. Köszi a tippet.
Szerintem a baba biztosan marad, kezd egyre jobban tetszeni.
A kapucni és a fejdísz felesleges, de kétrészes nyugodtan mehet. Alá úgyis bodyt ad az anyuka. Én az első naptól adok a lányaimra 2 részes ruhát (2,5 éves és 4 hónapos), soha semmi gond nincs belőle. Rugdalózót csak pizsamának használok.
A baba pedig gyönyörű. Szép dísze lehet a szobának és később játszhat is vele a kislány. Csörgőt kap 100-at, 101-re semmi szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!