Anyukák, Nektek van olyan barátnőtök, akivel meg lehet beszélni a mindennapi dolgokat, gyereknevelés, háztartást, férj stb?
Sajnos, nincsenek olyan barátaim, akik hasonló élethelyzetben lennének. És mivel mi kisvárosban lakunk, nem is nagyon ismerek olyat, akivel ez működne baráti jelleggel.
Az egyik barátnőmmel mióta megszületett a baba, rengeteget lazult a viszony. Pedig nem babás témákról áradoztam, a fiaink egyidősek is ráadásul. Szerintem rajta vannak a babán, csak nem jön és ezért.
De mások sincsenek láthatáron.
Pedig olyan jó lenne a mindennapi dolgokat megbeszélni, közösen kávézni, játszóterezni.
Nektek van ilyen?
Nincs. Sajnos lekoptak a barátok. Igazából már a baba előtt is lazult velük a kapcsolatom, de a gyerekvállalás végleg elvágta ezeket a régebbi viszonyokat.
Hétköznapi és gyerekkel kapcsolatos dolgokat mondjuk meg tudok beszélni internetes babás csoportban, élőben pedig vannak családtagok, akik témában vannak, pl. anyukám, de vannak még a sógornőim, illetve unokatestvérek, akiknek kisebb gyerekeik vannak. Ez nekem elég. Igazából egy olyan barát hiányzik, akivel mélyebben tudok "lelkizni", de ez már a gyerek előtt is így volt.
Nekem van 1 igazi,gyerekkori baratnom.25 eve tart.most,hogy mar dolgozik joval kevesebbet talalkozunk szemelyesen,de viberen napi szinten trecselunk.
Vele barmirol tudok beszelgetni.
Igazi kincs a mai vilagban egy ilyen barat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!