Rossz ötlet a gyerekvállalás ha még nincs karrierem (se ötletem)?
25 évesen 2 év eladói munkatapasztalattal nagy baromság belevágni?
Lesz még utána anyagi lehetőségem vagy energiaforrásom ahhoz hogy megtaláljam miben tudnék hosszabb időre megállapodni?
Vagy ha vállaljuk a babát akkor örökre a ranglétra alján maradok?
Szia.
Nem bunkóság ,őszinteség..de ,ha 25 évesen ezt nemtudod magad eldonteni akkor korai.
Amugy sztem ,ha van anyagi hatter a gyerekhez es nem 30 evesen szeretnél szulni,akkor lassan belevághattok. De te ismered a helyzeteteket mi nem.
Van felsofoku végzettségem de nem lehet vele elhelyezkedni. Tanfolyamot is végeztem de az sem érdekel.
Viszont így nem keresek sokat...Férjem azért elég jól keres, de így is a normál életszinvonalra futja.
En a helyedben nem varnek a megvilagosodasra, karriered lehet utana is, a gyerekre meg korlatozott az ido, foleg, ha tobbet is szeretnetek. Most olvastam nemreg egy kutatast errol, hogyha a par tagjai 25 alattiak, es minden ok mindkettojukkel, akkor 50% az esely, hogy az adott honapban sikerul a baba, 30 eves korig 40%, 35-ig 30%.
Persze megertelek, rossz ugy belevagni, hogy nincs meg az a munka, amit szeretnel, de gyerek mellett is ra lehet jonni, illetve kesobb is lehet palyat modositani. Nekem a gyerek utani elsopro vagy pont akkor jott, mikor palyat valtottam, igy meg tobb, mint 1 evet vartunk, hogy legyen munkatapasztalatom a szulesig. Nagyon nehez volt kivarni, csak a ferjem jozansagan mult, hogy megvartuk.
Ha nem talalod a neked megfelelo munkat, ezeket a forrasokat nagyon ajanlom, nekem ezek segitettek:
R. Bolles: Karrieriranytu (ebbol az onismereti viraggyakorlat, angolul van ebookban is Amazonon, What color is your parachute a cime)
Dr. Russ Harris: Boldogsagcsapda
Es a liveyourlegend.net oldalon volt regebben egy 27 kerdesbol allo lista, amit en anno a keszito engedelyevel leforditottam, mert szerintem nagyon jo, ha kell, szolj, atkuldom szivesen.
Szerintem lehet gyerek mellett is karriert építeni. Nehezebb nyilván, de egyáltalán nem lehetetlen. (nem a levegőbe beszélek, én is ezt az utat jártam végig)
Ha egyébként van lakásotok, fix jövedelmetek, szilárd párkapcsolatotok, és mindkettőtökben él a vágy egy kisbaba iránt, akkor én azt mondanám, hogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!