Milyen sérüléseket okozott neked a gyereked?
Köldöksérvet 😂
A fiamnak miután rájött, hogy milyen vicces ha a fogaival tépi a mellbimbómat már félve adtam cicit... Egyik ilyennél 2 helyen vérzett a bimbóm :S
Egyszer megharapjta a felkarom, nagyon durván, hatalmas véraláfutás lett a helyén.
Egyszer pedig összefejeltünk, neki semmi baja nem lett, nekem viszont egy hatalmas monoklim lett, mindez a bölcsis beszoktatás kezdete előtt 1 nappal, így a monoklival ültem ott a beszoktatás alatt 😂. Lehet hogy azt hitték ver a férjem...
A nagyobbik csinálta meg egyszer, hogy be akartam menni a szobájába, de vizes volt a kezem, ezért nem a kilincset fogtam meg, hanem tenyérrel kicsit be akartam lökni az ajtót, ő meg látta, hogy jövök, és poénból belökte, de ő nem csak kicsit, hanem jó erősen (2 és fél éves volt). Azzal a lendülettel eltörött az üvegbetét, és elkezdtek rám potyogni a darabok, az egyik az arcomat vágta el, szépen szét is nyílt, mehettem az ügyeletre összevarratni. Azóta is van egy pici sebhely az arcomon, de megmondom őszintén, engem nem zavar, a sebhelyek vagányak :D Még azt se bánnám, ha egy kicsit jobban látszana, olyan szép kis egyenes, függőleges vonal az arccsontomon, én imádom :D Tudom, lökött vagyok, de nem baj, mindig is akartam egy ilyet :D
Ezen kívül volt pár orrbafejelés, de más, durvább dolog nem volt egyik gyereknél sem.
Nálunk apát amortizálja mindig a 2,5 lányom. Harapja, "csapkodja", játékból.
Imádom, mini Xéna :D
Nem számolom, olyan gyakran fordul elő babakora óta.
Sokszor a fejével véletlen hátra vagy előrecsapott, ilyenkor a szám, állam, orrom bánta, repedés, lilafolt vérzés.
A kezével a szemembe kapott, a kapkodásnál végigkarmolta az arcom, óriásakat harapott a mellbimbómba piciként(az egyik azóta lefelé hajlik és mereven sem feszül ki rendesen), mindenemet merguta már véletlen.
Mostanában direkt rugdos és csapkod, ezek nem vészesek, nem nagyon van ereje. Egy hete a vállamba harapott egy hiszti közben, ez volt az egyetlen 2 hétig tartó sérülésem. Minden fognyomnál vérzett és sebes lett a vállam, középen lila volt a harapás.
Mióta kb járni tud, mindent megfogdos, a seprűvel is kaptam már, amikor fordult hátbavágott a másik felével, vagy dobál tárgyakat, vagy akármi.
Borzasztó mérges vagyok ilyenekre, akkor is, ha véletlen volt, tudom, hogy nem tehet róla, de nagyon elegem van már a folytonos megértésből. Hiába ismételgetem, figyelj oda, ne csapkodj, ne rugdoss, nekem is fáj, nem szabad, nem hat. Most lett 3 éves és abszolút a türelmem végén járok, hamarosan elszakad a cérna.
Pelenkázás közben úgy megrúgott, hogy eltört a bordám. Az ágyon fetregve meg úgy lefejelte a mellemet, hogy csomó lett benne, azóta is UH kontrollra járok, biopsziát is csináltak, rohadtul fájt.
Dobogós vagyok? :) És még csak nem is agresszív a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!