Hány évesen született az első gyereked?
Szerintem várj meg vele.
En 26 evesen szultem.
20 évesen szültem a fiamat.
Soha nem bántam meg.
Ma 44 éves vagyok a fiam 24.
Éppen a múlt héten mondta az egyik velem egyidős barátnőm akinek 10-13 éves gyerekei vannak, hogy mennyire irigyel, mert a saját életemet élhetem, nem vagyok megkötve gyerekekkel. Bevallom, én is élvezem, hogy a fiam már felnőtt, és nem kell hozzáigazodnom. Élvezem az életet, bulizok, nyaralok, a hobbijaimnak élek.. Van jó oldala annak is, ha valaki fiatalon vállal gyereket.
én 25 vagyok, és ugyanúgy érzem mint te kérdező!
amúgy engem is 20 évesen szült az anyukám
35 és 38 évesen, a nagy 2,5 éves, a kicsi 7 hetes. 10 évvel előbb jobb lett volna, de nem úgy alakult az életem. Így viszont fiatalon tartanak a gyerekek:)
Kérdező, még ráérsz egy kicsit, de túl sokat nem érdemes várni. Ha az életed lehetővé teszi, akkor uccu neki.
Arra senki nem tud választ adni hogy te mikor vállalj, hogy ne bándd meg.
Pl.: anyukám 20 évesen szült először, nagyon megbánta, sokszor mondta nekünk hogy figyeljünk a védekezésre mert nagyon el tudjuk rontani az életünket. Neki korai volt.
Tesóm 20 évesen már babalázban égett, de csak 28 éves korára sikerült, mert így lettek adottak a feltételek. Ő bánja, hogy nem előbb lett.
Barátnőm 28 évesen vállalt, de azt mondja így pont jó volt, előbb nem lett volna jó. Szerinte minél később, annál jobb (nyilván ésszerű keretek között).
20
Tíz év távlatából is azt mondom, hogy jó döntés volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!