Judit névről mi a véleményetek?
Nekem nagyon tetsik, mert lehet becézni:Juci,Juti,Jidi,Juckó...
De komoly is lehet. Mi a véleményetek.
Jah és a vezetéknév Tóth.
Engem Juditnak hívnak és az anyukámat is. Épp ezért nem adtam volna a lányomnak. :D
De szeretem, és tényleg ezer féle képpen lehet becézni [azokon kívül, amit leírtál Pl.: Jucus (ez a kedvencem), Judi, Judy (azaz kiejtve Dzsudi, ezt is szeretem) Ditti]. Egyedül a Jutkát utálom...
Én 2 Juditot is ismerek közelebbről és mindegyik unszimpatikus személyiség. Szerintem a nevükből fakad. Egy harmadik Juditot is ismerek, de őt csak felületesen, ő is elég undok, beképzelt teremtés.
Tóth Judit, eléggé semmitmondó, unalmas így nem?
Legalább akkor a t és h betűkkel próbálj valamit. pl.: Hajnalka, Tímea, Hanna ...
10000000 Judit van... tucatnév.
Idősebbeknek van ilyen nevük.
Barátnőmnek a keresztlányát Tóth Jázminnak hívják, szerintem jobban illik a Jázmin a Judithoz képest a vezetéknévhez :)
Én nem adnám a Juditot, csak ha nagyon jellegzetes vezetéknév lenne, mert Egyszerű vezetéknévhez különleges név :) És fordítva :)
Köszönöm szépen az eddigi véleményeket!
A páromnak sem a kedvence, ezért is kérdeztem meg itt. :)
Akkor még ötletelünk valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!