Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » HÁROM GYEREKnél milyen KÖZÜZEM...

HÁROM GYEREKnél milyen KÖZÜZEMI támogatások vannak?

Figyelt kérdés
Most született a harmadik gyermekünk. Víz, gáz villany közüzemi támogatás jár -e? Mennyi és hogy lehet igényelni? Ez nektek mennyi jelent a gyakorlatban? Köszönjük!
2017. szept. 18. 19:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%

nem jár

ott az adókedvezmény, meg iskolai/óvodai stb.

nem elég?

2017. szept. 18. 19:54
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Nem jár. Iskolai/óvodai étkezés, utazási kedvezmény jár
2017. szept. 18. 19:55
 3/15 anonim ***** válasza:
41%
nem.0 ft!
2017. szept. 18. 19:57
 4/15 anonim ***** válasza:
38%
Mit kiabálsz? Értjük kisbetűvel írva is. De ha így akatod: SEMMILYEN NEM JÁR!!!
2017. szept. 18. 20:13
 5/15 anonim ***** válasza:
39%
99 ezer adókedvezmény, 48 ezer családi pótlék, ingyen kaja oviban, suliban, ingyen tankönyv, szinte ingyenes utazás. Biztos kihagytam valamit de már ez is rengeteg, nem?
2017. szept. 18. 20:20
 6/15 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy ezt hozta ki az emberekből.Nem kötekedésre,gúnyolódásra számoltam.Egy többdiplomás pontosan a dr. nemsokára meglessz,családos anya vagyok.Nem tudom mivel váltottam ki ezt belőletek.De természetesen ezek után törlöm innét minden kérdésemet,és magamat is.Mégegyszer elnézést bárkit is megbántoottam.
2017. szept. 18. 20:24
 7/15 anonim ***** válasza:
89%

Mintha találkoztam volna olyan űrlappal h gáz támogatás nagy családosoknak. Mikor a gyeshez kerestem a kitölteni valót.

De ez nem biztos. Azért nézd meg, v kérdezd neg egy egy kormányablakban

2017. szept. 18. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha már doktorálsz akkor a lesz szót légyszíves tanuld meg. Egy doktorban legyen már ennyi igényesség.
2017. szept. 18. 20:31
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

"Kedves" válaszolók, ha annyira irigylitek a többgyerekesektől a kedvezményeket, vállaljatok ti is három gyereket! Ne jöjjön senki azzal, hogy márpedig ő nem fog támogatásokért szülni, neki elég az egy vagy kettő, nekik miért nem jár, mindenki annyit vállaljon, amennyit fel bír nevelni stb.megjegyzésekkel. Nyilván egy többdiplomás pár nem a kedvezményekre alapozva vállal három gyereket, de ha már jár, miért ne használná ki. Persze, ti nyilván ott hagynátok a pénzt. Szánalmas. Végtelenül egyszerű oka van, miért kapnak több kedvezményt a nagycsaládoaok. Évek óta csökken a népességszám és ha minden pár megáll 1, max.2 gyereknél, néhány éven belül drasztikus következményei lesznek. Sokan szeretnének több gyereket, közülük sokakra ösztönzőleg hat a tudat, hogy az állam bem sz*rik a fejükre. Nem a többgyerrkeseknek járó kedvezmények viszik csődbe az országot, hanem a naponta a politiusok zsebébe vándorló milliók.

Egyelőrr nekünk is csal egy gyerekünk van, nem tudom, lesz-e kettőnél több, ennek ellenére támogatom, hogy a nagyobb családokra áldozzon a kormány.

2017. szept. 18. 20:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Gázártámogatás jár, nagycsaládos kedvezmény. Áramtámogatás nem.
2017. szept. 18. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!