Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyikérdés. Szerintetek van...

Nagyikérdés. Szerintetek van alapja a félelmemnek?

Figyelt kérdés
Anno,mikor a nővérem született,rá pár hónapjára meghalt a papánk,mikor én születtem,rá pár hónapjára meghalt a mamánk,két éve,mikor megszületett a kislányom,rá pár hónapjára meghalt a másik papám,és most tesóm terhes,és nagyon félek,hogy ezt a babaszületést is halálozás követi,de már csak édesanyám és édesapám él,nagyszülők már meghaltak.Mióta megtudtam,hogy terhes tesóm,azóta minden nap rettegek,hogy nehogy ez a babajövetel is ezzel végződjön,mert eddig tényleg minden születés egy szerettünk elvesztésével végződött.Szerintetek okkal aggódom rajta?
2010. máj. 27. 06:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

már régebben válaszoltam...

érdekes,így vissza gondolva,mert amikor a bátyámék vártak babát,nem halt meg senki közeli,most öcsémék várnak babát,és semmi,a családban mostanában lettek babák,és semmi.ez egy "hülye" véletlen.

Arra gondolj,hogy azért születik a baba,mert még az nagyi/dédi látni akarja.

és tényleg nagy úgy az elme.hiszen minden ott dől el.úgyhogy csak pozitívan...senki sem él örökké,és mindennek oka van.

2011. jún. 21. 13:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Általában megfigyelhető az a családokban hogy ahogy érkezik egy új generáció elmegy vele a régi. Értem itt ezalatt azt, hogy születik gyereked és a dédszülők elhalnak. Nálam az elsőnél nem halt meg egyik nagyszülőm sem, mert tudták, hogy 2 gyereket tervezünk és "kivárják" lélekben (még nem adják fel az életet) mert látni akarják mindkét gyereket. Megszületett a kicsi is, lassan már egy éves és tudják, hogy valószínűleg nem lesz több dédunoka és látom is hogy hónapról hónapra halványabbak. Már nincs más céluk. Addig akartak kitartani amíg megláthatják őket, aztán felnőni úgysem fogják látni őket, ezt ők is jól tudják így cél hiányában lassan elmennek.
2011. jún. 21. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:
5hónapos terhes voltam mikor meghalt nagypapám.
2011. jún. 22. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!