Patrik vagy Benett?
Kismama vagyok, és még nem tudjuk fiú lesz-e vagy lány, viszont nekem a fiú nevekkel gondjaim vannak. Nem tetszik egy sem. A párommal már annyit beszéltünk erről, hogy végül azt mondtam, legyen Patrik.
Ma olvasgattam és megláttam ezt a nevet újra Benett, ezt már a párom is javasolta, és most már esélyes lett, de nem tudom még sem hogy melyik legyen.
Persze lehet kiderül, hogy lányka lesz, és ezen már nem kell gondolkodni.
Próbálunk olyan nevet keresni, ami külföldön is jó, mert kint élünk Ausztriában.
Bennettet semmi pénzért, szerintem valami tragikus név, nincs vezetéknév amihez jól mutatna, mégis rengeteg van belőle.
a környezetünkben élő gyerekek
fiú: Armand, Norman, Viktor, Ákos, Vince, Lőrinc, Bennett(3 is) Noel(szintén 3, de ez nagyon nem tetszik)Lénárd, Maxim, Iván, Erik, Dominik
lány: Odett, Mikolt, Mira(4) Kiara(3), Anna, Szabella, Abigél, Marina, Mara, Véda, Eszter, Alícia, Lúcia, Rita
Patrik. Az itt nálunk is elfogadott név, a Benett még elég új és így sokakban ellenérzést kelt.
Mondjuk a Benettet tudod Beninek becézni, az cuki nagyon. De a Patrik meg jobb név.
Köszönöm szépen mindenkinek. A Patrik melett döntöttünk. Ahogy itt is írtátok, és máshol azt olvastam Benett nagyon sok van, és számomra is idegen még a név.
Ha lányunk születik, akkor pedig Liána lesz neve. Tegnap láttam először ezt a nevet, és nagyon megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!