Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tudok lemondani a lányomról?

Hogy tudok lemondani a lányomról?

Figyelt kérdés
Elköltözünk és a 12 éves lányom a mamájánál marad, itt a suli, barátok és itt szeretne maradni. Mi a módja annak hogy hivatalosan is a nagymama legyen a gyám?
2017. szept. 15. 06:16
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2017. szept. 15. 06:42
 12/36 anonim ***** válasza:
68%
Szívesen
2017. szept. 15. 06:43
 13/36 Andizsuzsi ***** válasza:
58%
Én meg tudom érteni. Családomban előfordult, hogy szülők 11 éves kislánnyal külföldre költöztek. Gyerek jól tanul, jónevű gimnáziumban de beilleszkedni nem tudott. Utál ott élni, minden iskolai szünetet itthon tölt, szülők gondolkodnak rajt, hogy visszaköltöznek. Baráti házaspár hasonló korú gyerekkel ment ki, gyerek ott érettségizett majd Pesten iratkozott be egyetemre és hazaköltözött. Én tisztelem a kérdezők, hogy figyelembe veszik a gyerek véleményét. Gondolom bármikor költözhet, ha meggondolja magát.
2017. szept. 15. 07:13
 14/36 anonim ***** válasza:
41%
Az ertelmesebbje megerti, a gondolkozni képtelen meg csak kopkodni tud....
2017. szept. 15. 07:46
 15/36 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom milyen kapcsolata lehet a szüleivel ha 12 évesen inkább választja a barátait, mint a saját szüleit.

Ennyi idősen vannak már barátai, meg saját társasága, de még nem olyan idős hogy a szüleitől vígan távol legyen huzamosabb időre. Ez még csak nem is annyi, hogy hétvégente látják egymást.

15-16 évesnél is másabb lenne egy ilyen döntés, na de egy 12 évestől. Az még gyerek.

2017. szept. 15. 08:04
 16/36 A kérdező kommentje:
Nem a barátokon van a hangsúly hanem a nagymamán csak azután a barátokon, megszokott környezeten. Nem kisgyerek már, kamaszlány, eltudja dönteni mit szeretne.
2017. szept. 15. 08:10
 17/36 anonim ***** válasza:
54%
Láttál már eloben 12 évest, 15? Csak mert kamaszok és pont abban a korban van, amikor kb mindenki más fontosabb, mint a szülők.
2017. szept. 15. 08:16
 18/36 anonim ***** válasza:
56%

Te jó ég.

12 éves, egy gyerek.

Mit szólnál, ha összeállna egy 30as pasival?

Az, hogy hol él, sokkal súlyosabb kérdés, mint hogy létesíthet e szexuális kapcsolatot.

Én nem hagynám, hogy maradjon, amúgyis 2 év, és jön a gimi, szétrebben a baráti kapcsolatai.

Én még 16 évesen is igényeltem volna az anyám társaságát, csak nem volt olyan viszonyunk..

Sajnálom, hogy ilyen köztetek a kapcsolat, hogy a 'nagymamán van a hangsúly'. Inkább a nagymama, mint anya..

Igen, felhívod a gyámügyet, kérsz időpontot, csak nyilatkozni kell. Nem fognak örülni, ha csak úgy beállítotok.

2017. szept. 15. 08:19
 19/36 anonim ***** válasza:
42%

18As,tuti nem koltoztel 12 évesen..en igen,egy új országba,úgy,hogy en is akartam..de szörnyen megviselt..elmúlt nyilván,de nekem pl. Ez is kozrejatszott,hogy anyuval megromlott a viszonyunk..o nem tudta kezelni a viselkedesemet,en hulye voltam..es ennyi..es mint mondtam,en menni akartam..

Gondolom a kerdezonek sem egyszeru itthagyni a gyereket.. De jo kezekben lesz a nagymamajanal,amiket meg elorevetitettel,a szulo mellett is megtortenhet..és két év mulva ha a szulokkel lakna,akkor is lehet,hogy koliba menne es maris nem otthon lakik..ilyen ez,a gyerekek felnonek es nem feltetele jo a kapcsolatnak,ha egymas s..ggeben vannak allandoan.

2017. szept. 15. 08:32
 20/36 anonim ***** válasza:
63%

Igen képzeld láttam már. De egy 12 éves, meg egy 15 éves nem egy kategória. Lehet mindkettőt kamasznak nevezni, de a 12 éves még csak "kiskamasz", egy gyerek ha tetszik nektek ha nem. És nem, ennyi idősen még nem a mindenki fontosabb mint a szülő időszak van. Az inkább 15-16-17 év.

Ja tehát a nagymama fontosabb neki mint a szülő, inkább él a nagyival mint a szülővel. Az is marha jó gyerek-szülő viszonyról tanúskodik mondhatom. Főleg ha a szülő elintézi annyival hogy "ő tudja mit akar". Hát így nem is csoda ha a 12 gyerek nem akar a szüleivel élni.

2017. szept. 15. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!