Otthon lehet hagyni egy 8 éves lányt egy 2 éves kisfiút? (testvérek)
Figyelt kérdés
2017. szept. 11. 18:18
21/34 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm szerint gond nélkül otthon lehet őket hagyni, szerintem viszont nem, azt mondta ez csak kifogás. Gondoltam megkérdezek mást is, hogy mit gondol. :)
2017. szept. 12. 17:50
22/34 anonim válasza:
Az ismerősnek van gyereke? Mert én ilyen idióta tanácsokat csak a gyerektelen ismerőseimtől szoktam kapni.
23/34 A kérdező kommentje:
Van, de nem neveli.
Én amúgy ha itt is hagyom őket, akkor úgy, hogy van olyan, aki rájuk tud nézni. Itt, az új helyen nincs ilyen, mert itt mégcsak a szomszéd se tudom ki, nemhogy segítsen... Szóval így szó szerint ketten én nem merem hagyni őket. Erre mondta azt, hogy ez csak egy kifogás. Nekem az lebegett a szemem előtt, hogy ha itthon vagyok, akkor is ki akarnak szökni az erkélyre, fel akarnak mászni a konyhaablakba... ha meg szabad a pálya, akkor simán meg is teszik.
2017. szept. 12. 23:05
24/34 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nem neveli? Nem él velük együtt (elváltak)? Ha így van, akkor jobb is, ha nem ő neveli őket.
25/34 A kérdező kommentje:
Nem él vele, csak néha van vele.
2017. szept. 13. 13:22
26/34 anonim válasza:
Hogyne. Felnőtt felügyelettel simán otthon hagyhatod őket egy időre.
27/34 anonim válasza:
Nem!
Törvény írja elő, 12 éves kor alatt egyedül nem lehet elengedni gyereket utcán járkálni sem, tehát nem mehet boltba, iskolába se csak felnőttel.
28/34 A kérdező kommentje:
tehát 6. osztályos koráig nekem kellene iskolába vinnem? :O
2017. szept. 14. 11:34
29/34 anonim válasza:
Mutasd már meg azt a törvényt, mert így csak a levegőbe beszélsz :D
30/34 anonim válasza:
#13-as vagyok és szeretném megkérdezni, hogy miért vagyok ennyire lepontozva. Én egy szóval sem írtam, hogy hagyja őket otthon. Csak megosztottam a saját tapasztalatomat ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!