Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinaljak, ha a ferjem...

Mit csinaljak, ha a ferjem gyereke (elozo hazasaggabol) allandoan itt van, és nekem kell utana pakolasznom?

Figyelt kérdés
20 eves a fiu, de mindig itt van. Pedig elvileg az anyjanal el. Felkel itt varja, hogy kajat csinaljak neki, mert otthon az anyja kianyalja a segget. Ott hagyja a mosatlant, hogy majd en mossam el. Nincsen semmi maganszféránk. 30 hetes terhes vagyok, ugy erzem nem hianyzik nekem most ez. A ferjemnek mar mondtam, de azt mondja, ha szeretem őt akkor ennyit megtudok erte tenni, hogy a gyereke utan is pakolok.
2017. szept. 10. 13:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19-ben a válasz, nem kell túlragozni. Esetleg egy vacsora közben megemlíthetnéd, hogy Julius Caesar 18 éves korában már hadsereget szervezett. Csak ennyit, nem kell több.

(Nem kell támogatni, hogy lekvárként élje le az életet, 20 évesen már el lehet mosni magunk után egy tányért.)

2017. szept. 11. 09:16
 22/23 anonim ***** válasza:

ÉN egy ilyen mondatra összepakolnék és elválnék. Mert zsarolja a jó édes anyját, de ne engem, mellesleg egy FELNŐTT után hadd ne rámoljak már.

De én a 8 éves unokahúgomnak is megmondom, hogy ott a mosogató, tegye be az edényt, ha kaját akar, melegítsen, ha inna, töltsön, etc, nem vagyok a cselédje.

2017. szept. 12. 15:28
 23/23 Drótos Jánosné válasza:
100%
Ostoba vagy, hagyod magad kihasználni.
2017. szept. 12. 18:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!