Gardony vagy Velence mennyire elheto pici gyerekkel?
1. Pont Velence-Székesfehérvár teljesen bevállalható távolságra van egymástól, így nem hinném, h ezzel apát annyira terhelnék, még fél óra sincsen, amitől szerintem jobbat nem lehet kivánni.
Megkérdezném, h te és a férjed is a szomszéd utcába dolgoztok ahova gyalog 2 perc alatt átsétáltok? mert ha igen, akkor nagyon szerencsések vagytok és ez tök jó, de a legtöbb ember fél óránál sokkal többet uatzik, így amit a kérdező felvetett teljesen rendben van, nem extrém kategória ez egyálatlán.
2. Rákóczi Ferit azért írtam, mert hallgatok rádiót és történetesen emlékeztem rá, h pár hónapja költöztek ki. Ezzel csak felhívtam a kérdező figyelmét, h esetleg nézzen rá facebook-on, sok minden kiír, hátha össze tud szedni hasznos információkat onnan in. Nem azt írtam, h azért költözzön oda, mert ő ott lakik, ezt félreértetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!