Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez nektek elég ok lenne arra...

Ez nektek elég ok lenne arra hogy többet ne találkozhasson a gyerekkel a nagyszülő?

Figyelt kérdés
A férjem valamilyen apróságon összekapott az anyjával, mire anyósom teljesen kifordult magából és alpári stílusban szidni kezdte (nem tűr nyomdafestéket, legszebb volt a sz**házi). Én nem veszekedve megpróbáltam megkérni hogy állítsa le magát erre engem meg le hülye p*csázott. Az egész a 4 éves lányunk előtt történt aki sírva kérte hogy mama ne kiabálj, de nem érdekelte, sőt amikor kivittem a gyereket még utánunk jött úgy mondta. Úgy viselkedett mint egy eszelős, komolyan. Számomra itt elvágta magát és nem szeretném ha többet a gyerekemmel találkozna. Túlzás?
2017. aug. 26. 23:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
És ha a gyerek szeretne találkozni a nagyszülõvel?
2017. aug. 27. 00:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Hm. Csak tudod bennem az van, hogy mi van ha legközelebb a gyerek hozza ki valamivel a sodrából. Vele is ezt fogja csinálni? És ott sem leszek hogy megvédjem?
2017. aug. 27. 00:14
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Az örök eltiltás túlzás, de ha egy ideig nem szívesen látjátok az otthonotokban, az érthető.
2017. aug. 27. 00:16
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Elsõ vagyok. Nehéz amúgy. De gondolom itt mélyen gyökerezõ problémák lehetnek, amire az eltiltás egy választ, de nem hiszem, hogy megoldás. De nem ismerem a helyzetet. Az biztos, h jelezném a nagyiéknak, h ez a viselkedés nem elfogadható, a gyerek elõtt meg különösen nem.
2017. aug. 27. 00:29
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Nyilván nem a kistanyer színe volt a veszekedés oka, azzal nehéz valakit kihozni ennyire a sodrából. 4 éves gyerek van a történetben, tehát to minimum 5 éve együtt vagytok, ergo ha anyós idegbeteg állat lenne, már eddig is kiderult volna. A férjed se 100as, hogy belement ilyen veszekedésbe, neked pedig az első pillanatban fel kellett volna állni és elmenni a gyerekkel, nem beleszolni
2017. aug. 27. 08:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem a kistányér színe, de nem sokkal nagyobb dolog, elhiheted. Eddig is tudtuk hogy hirtelen természet, de így mindenki előtt ilyet eddig nem csinált, a férjem gyerekkora viszont így telt. Előttem meg a gyerek előtt eddig visszafogta magát többé kevesbé, voltak azért kisebb kirohanásai. A férjem nem ment bele, ö normálisan válaszolgatott, aztán már azt sem, de az anyja nem hagyta abba.
2017. aug. 27. 09:47
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Azért nagyon érdekelne az az apróság...itt mindig csak a sértett fél oldalát olvassuk.
2017. aug. 27. 10:07
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem tök mindegy? Szerintetek mi indokolja ezt az alpári stílust egy 4 éves előtt a szüleivel szemben? Még egy nem apróság sem.
2017. aug. 27. 10:21
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Nézd, ha látom , hogy anyósom nekiesik a férjemnek, elviszem onnan a gyereket, hogy ne hallja.
2017. aug. 27. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Nálunk rendszeres volt, hogy a nagyszülők személyes találkozás után fél-egy nappal telefonon oltári balhét csináltak a semmiből.

Nálam akkor telt be a pohár, amikor egyszer egy hasmenéses vírus miatt lemondtam a látogatást (a férjem és az akkor másfél éves lányom mentek volna). Erre anyósom őrjöngve felhívta a férjemet, hogy kitagadta őt és a lányunkat is.

Ez kiverte a biztosítékot, ott mondtam, hogy én nem kívánok többet találkozni velük és a gyerek sem mehet. A férjem meg csinál, amit akar. Azóta se érdeklődtek a gyerekről.

Ha egyszer rám haragudtak meg, akkor velem beszéljék meg, de másfél éves gyereket kitagadni... ez sok volt. Ilyen instabil nagyszülő mellé én nem engedek oda kisgyereket. Már lassan 4 éves, egyszer találkoztak egy családi eseményen, én nem voltam ott. Semleges volt.

De annak nem teszem ki a gyerekemet, hogy a nagyi szeret, utána kitagad és utál, aztán szeret...

2017. aug. 27. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!