Ez nektek elég ok lenne arra hogy többet ne találkozhasson a gyerekkel a nagyszülő?
Nálunk rendszeres volt, hogy a nagyszülők személyes találkozás után fél-egy nappal telefonon oltári balhét csináltak a semmiből.
Nálam akkor telt be a pohár, amikor egyszer egy hasmenéses vírus miatt lemondtam a látogatást (a férjem és az akkor másfél éves lányom mentek volna). Erre anyósom őrjöngve felhívta a férjemet, hogy kitagadta őt és a lányunkat is.
Ez kiverte a biztosítékot, ott mondtam, hogy én nem kívánok többet találkozni velük és a gyerek sem mehet. A férjem meg csinál, amit akar. Azóta se érdeklődtek a gyerekről.
Ha egyszer rám haragudtak meg, akkor velem beszéljék meg, de másfél éves gyereket kitagadni... ez sok volt. Ilyen instabil nagyszülő mellé én nem engedek oda kisgyereket. Már lassan 4 éves, egyszer találkoztak egy családi eseményen, én nem voltam ott. Semleges volt.
De annak nem teszem ki a gyerekemet, hogy a nagyi szeret, utána kitagad és utál, aztán szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!