Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miota van gyereked jobban...

Miota van gyereked jobban vagy kevesbé olvadsz el más gyerekétől?

Figyelt kérdés
Én lehet szemét vagyok, de mióta van gyerekem nem igazán izgat más gyereke. Persze cuki meg minden, de nem igazán tudok úgy olvadozni, mint mások, hogy jaj mennyire edes, stb, mert egyik se tűnik olyan édesnek, mint az enyém. Persze ezt nem mondom senkinek, de már megkaptam, hogy mint anyuka lehetnék egy kicsit jobban "odáig" a gyerekekért, ha már van gyerekem. Pont, hogy mielőtt nem volt gyerekem jobban érdekeltek, mostmar csak az enyém érdekel.
2017. szept. 5. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kevésbé. Szeretem a gyerekeket, mindig is szerettem, viszont a sajátjaimba valósággal szerelmes vagyok (értsétek jól, egyébként vállalom a lepontozást).

Jól megfogalmaztad, kérdező: semelyik másik gyerek nem lehet olyan édes, fantasztikus, tökéletes, amilyen az én fiam és lányom.

Ugyanez van a kutyákkal is. A gyerekeim előtt imádtam testközelben lenni az állatokkal, minden szeretethiányomat rajtuk vezettem le. Most itt vannak a gyermekeim, két szeretetbomba, már nincs szükségem levezetésre.

2017. szept. 5. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Mindig szerettem a gyerekeket, szerettem volna sajátot, de idegen gyerekekkel sose voltam el, rokon gyerekeket pesztráltam csak, ha kellett. Cuki, aranyos, de hogy olvadjak el tőle, olyan nem volt.

Már a terhesség alatt még kevésbé hoztak lázba az idegen gyerekek.

A sajátomat imádom, ő a mindenem. Dehát ez így normális - szerintem, hiszen ő az enyém, nem pedig egy idegen. Össze sem hasonlítható.

2017. szept. 5. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Én jobban olvadok, pont hogy látom bennük azt amit a sajátomon is. előtte nem izgattak. Mások vagyunk
2017. szept. 6. 08:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem sohasem érdekelt más gyereke, kifejezetten irritálnak :)
2017. szept. 6. 12:42
 15/16 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 13:39

Kb ugyanilyen szitu volt nalunk is, amire megkaptam, hogy hét peidg nekem van gyerekem.. baratnoimmel beultunk egy vacsira, mellettunk levo asztalnal 2 gyerek, cukik voltak, de hangoskodtak, szaladgaljatk, odajottek hozzank...a baratnoim elkezdtek nekik gugyoreszni, én meg vartam, hogy menjenek már vissza az asztalukhoz, elég nekem otthon a gugyoreszes, egyszer kiszabadulok, akkor beszelgetni akarok normalisan... erre megkaptam, hogy ahhoz kepest, hogy van gyerekem, eleg ellenseges vagyok veluk :D Nem vagyok en ellenseges, de ha egyszer kimozdulok a baratnoimmel, akkor nyugodtan akarok enni es beszelgetni, nem mas gyerekevel gugyoreszni az asztalomnal.. masreszt az anyja el is vihette volna onnan, en nem hagyom ott az enyemet mas asztalanal bandazni, gondolok arra, hogy mast lehet zavar.

2017. szept. 7. 12:13
 16/16 jafnrétti ***** válasza:

Jó, hát majd ha nekik is lesz gyerekük, megértik :D

Nekem a kisebbikem másfél éves, imád ő is bandázni mindenkivel, idegenekkel is, de én el szoktam hívni, mondván, ne zavarjunk, és ha mondják, hogy nem zavar, és hívják, hogy jöjjön, akkor odaengedem. Pont azért, mert én is tudom, hogy aki végre kimozdul otthonról gyerek nélkül, az nem biztos, hogy olyankor is gyerekkel szeretne foglalkozni. Meg úgy egyáltalán, lehet, hogy fontos megbeszélnivalójuk van, vagy akármi, csak udvariasak, és nem szólnának, hogy zavarunk, úgyhogy én is próbálok erre odafigyelni a saját gyerekeim esetében.

2017. szept. 8. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!