Annyira eredetiek a kisgyerekes anyukák ezzel a vau- vau, val. Ennek mi értelme?
Mióta kutyám van, azóta figyeltem meg, hogy az itteni kisgyerekes anyukák 90%- a ha meglátja a kutyát, már nyomatja, hogy "vau vau"! Most én elhiszem, hogy ez részben jópofáskodás a gyerekkel (bár van amikor a gyerek letojja a kutyát, csak anyuci műsorozik). Ti csináljátok ezt? Szerintetek ez nem egy marhaság? Az más, ha pl. azt mondja, hogy "Nézd, ott a kutyus!" az normális. De az, hogy így random az irányomba ugat minden egyéb megjegyzés nélkül, ez már komolyan olyan szánalmas szerintem.
Ráadásul az ilyen anyuka, ha lát egy nap 10 kutyát a gyerekkel, akkor egy nap tízszer jön rá az ugatás?
Nagyon tetszik a stílusod kérdező :D D
Mogorva de még is intelligens.
Én kutyusozok, de tényleg igaz amit mondasz,én is megfigyeltem, bár az autó az brümm-brümm autó nálunk is, de gondolom az autót ezzel nem idegesítem.
Kedves kérdező mindenki benne van több féle halmazban , általánosítva . Jogos a kérdésem mert szrul fogalmaztál..:-)
Amúgy elég érdekes ember lehetsz, ha engem általánosítasz kinézem belőled h 2 ilyen anyukával találkoztál és máris minden anya ilyen. Így nem is adnék a szavadra sem pedig az ítélőképességedre... hadd ne mondjam én hova "általánosítanálak":) neked is van táborod nyugi 😄😄😄😂
Én mondom a gyerekeimnek, hogy vau-vau, miau, mú, nyihaha, hapci virág stb. Nem konkrétan séta közben, de ha érdekli, akkor akkor is. Ez egy játék, amit már egész picin is értenek, szeretnek. Természetesen megtanulják, hogy az kutya, macska stb.
A 3 éves csodálatos szókinccsel, tisztán beszél lassan 1 éve. A 4 hónapos most kezd el érdeklődni. Igenis élvezi, ha elnyújtottan, erős mimikával, "hülyén" beszélek hozzá. Ha úgy beszélek vele, mint a postással, akkor nem kapok visongást, kacagást csak néz rám. Szeretem megnevettetni, így marad a nyaffogás. Garantálom, hogy ő is megtanul rendesen beszélni.
Szerintem nevetséges dolog ennyire fennakadni ilyen piszlicsáré dolgokon.
Csak azért mondom, hogy errefelé az "itt" helyett, hogy okoska már ne köthessen bele, de valószínűleg már levitte a gyerekét vauvauzni így a holdfénybe.
Amúgy nem mindegy?
De kva nagyra tartod Te magad. Gondolom vagy valami nagyvarosi vagy , vagy beképzelt falusi...:D de valami nálad nem okés
Már az írásodból lesüt, h számodra itt es arra felétek mindenki idióta , Te meg a nagy IQ betyár , aki mindent jobban tud és mindenki vmiert szr. Te sem vagy kulonb, ugyanolyat kakálsz a wc be...:)
Azert mert vki nem olyan okoska es arrigáns ,mint Te még nem gyerekes/egyszerű/ hülye/ rossz ember.. csak mas de ezt amilyen eszed van ( elvileg) tudhatnád. Hála a Jo Istennek nem vagyunk mi emberek egyformák. Az lenne még egy nagy csapás , ha mindenki ilyen lennem akkor még ennyi béke sem lenne a világon. sajnállak.. nálam valami zavar van agyban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!