Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet alapozni a 18. heti...

Lehet alapozni a 18. heti UH-ra nem szempontjából?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Picibabám csak a 18. heti Uh-n mutatta meg magát, azóta sem. :( Most 32 hetes vagyok.

Akkor a doki azt mondta, hogy kisfiú, és én is láttam valamit: Két nagy kör a lábai között -gondolom a heréi- és valami " kis pöcök" középen, fent. Szerintetek lehet erre alapozni, vagy ebből akár kislány is lehet? Nekem teljesen mindegy a neme, lényeg, hogy egészséges legyen, csak a nagyszülők kérdezgetik mindig.

Köszönöm!

2008. okt. 20. 13:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Amit leírtam, azt a 18. hetin láttuk.
2008. okt. 20. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a nő az ultrahangon, amikor, megkérdeztem a baba nemét, hogy valszeg. lány, de azért még ne fessük a gyerekszobát.
2008. okt. 20. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is csak a 18 heti genetikain látták, hogy fiú, meg most a 32.hetin csak,de fiú maradt!!:o)

Lányokat nézik el többször!

2008. okt. 20. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

heréit még nem láthatja, mivel az vagy a születés elött közvetlen vagy utána száll le a hasfalból.

pöcköt láthatott. kisfiuknál elöbb megláthatják, nagyobb az esélye hogy már nem lesz lány.

2008. okt. 20. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor vajon mi volt az a két kör alakú valami? Talán a még üres "zacsi"? :)
2008. okt. 20. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Az az üres zacsi volt:))) A 4D-s uh-n az én kisfiamnak is látszódott egyértelműen a herezacskó. Ha még a "pöcök" is látszódott, akkor szerintem biztosra veheted.

Sok boldogságot!

2008. okt. 20. 14:39
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen! :)
2008. okt. 20. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!