Lehet alapozni a 18. heti UH-ra nem szempontjából?
Sziasztok! Picibabám csak a 18. heti Uh-n mutatta meg magát, azóta sem. :( Most 32 hetes vagyok.
Akkor a doki azt mondta, hogy kisfiú, és én is láttam valamit: Két nagy kör a lábai között -gondolom a heréi- és valami " kis pöcök" középen, fent. Szerintetek lehet erre alapozni, vagy ebből akár kislány is lehet? Nekem teljesen mindegy a neme, lényeg, hogy egészséges legyen, csak a nagyszülők kérdezgetik mindig.
Köszönöm!
Nekem is csak a 18 heti genetikain látták, hogy fiú, meg most a 32.hetin csak,de fiú maradt!!:o)
Lányokat nézik el többször!
heréit még nem láthatja, mivel az vagy a születés elött közvetlen vagy utána száll le a hasfalból.
pöcköt láthatott. kisfiuknál elöbb megláthatják, nagyobb az esélye hogy már nem lesz lány.
Az az üres zacsi volt:))) A 4D-s uh-n az én kisfiamnak is látszódott egyértelműen a herezacskó. Ha még a "pöcök" is látszódott, akkor szerintem biztosra veheted.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!