Hol jobb ruhát venni a gyereknek: Vaterán vagy angol használt ruhakereskedésben? Ár, minőség szempontjából.
Én az angol turira esküszöm.
Már rengeteg mindent vettünk, terhesnadrágom is onnan van vagy három, babatakarót is gyönyörűt..
Az egyetlen hátránya, hogy nem lehet úgy bemenni, hogy én most szeretnék mondjuk kardgánt venni vagy kabátot, mert lehet hogy nem fogsz találni. Amire viszont rábukkansz, azt azonnal meg kell venni, még ha téli, és nyár van, akkor is:)
A Vaterán tudsz ugyan kategória szerint keresni, de nem tudod megfogni a ruhát, megnézni az anyagát, visszaküldeni meg macerás ha mégse jó. Meg hát a kilós angol cucc mégis olcsóbb..
A minőségről pedig annyit, hogy én tegnap voltam a pécsi Árkádban nézni valami alkalmi felsőt ami takarja a hasat (esküvőre megyünk majd) és nem voltam elégedett a minőséggel egyik boltban sem. 12990 volt egy kisruha, de lógtak belőle a cérnák, lyukas volt... én az ilyet visszadobom a turiban, ha nagyon beleszeretek akkor egye fene, háromszázötven forint, vagy hatszázötven, és otthon megvarrom. De szerintem nagyon jó minőségűek a cuccok, még bálabontás utáni napokon is lehet jókat találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!