Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol jobb ruhát venni a gyerekn...

Hol jobb ruhát venni a gyereknek: Vaterán vagy angol használt ruhakereskedésben? Ár, minőség szempontjából.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 18. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Én az angol turira esküszöm.

Már rengeteg mindent vettünk, terhesnadrágom is onnan van vagy három, babatakarót is gyönyörűt..

Az egyetlen hátránya, hogy nem lehet úgy bemenni, hogy én most szeretnék mondjuk kardgánt venni vagy kabátot, mert lehet hogy nem fogsz találni. Amire viszont rábukkansz, azt azonnal meg kell venni, még ha téli, és nyár van, akkor is:)

A Vaterán tudsz ugyan kategória szerint keresni, de nem tudod megfogni a ruhát, megnézni az anyagát, visszaküldeni meg macerás ha mégse jó. Meg hát a kilós angol cucc mégis olcsóbb..

A minőségről pedig annyit, hogy én tegnap voltam a pécsi Árkádban nézni valami alkalmi felsőt ami takarja a hasat (esküvőre megyünk majd) és nem voltam elégedett a minőséggel egyik boltban sem. 12990 volt egy kisruha, de lógtak belőle a cérnák, lyukas volt... én az ilyet visszadobom a turiban, ha nagyon beleszeretek akkor egye fene, háromszázötven forint, vagy hatszázötven, és otthon megvarrom. De szerintem nagyon jó minőségűek a cuccok, még bálabontás utáni napokon is lehet jókat találni.

2010. ápr. 18. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Vaterán sok jó holmi van,azonban postaköltséggel együtt nem biztos, hogy olcsóbb, valamint a használt angolban meg tudod nézni, tapintani a ruhát. Vaterán erre nem nagyon van lehetőséged.
2010. ápr. 18. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
A netes vásárlás tényleg nem éri meg a postaköltség miatt. én turizok már fiatal lány korom óta, szinte nincs "új" ruhám. Októberben fog megszületni a pici és már most vettem neki turiba rucit. 2 body, 2 vadi új kiskesztyű, 3 gyönyörű sapi úgy 1000 forint volt. a minősége szerintem jobb, mint a tescó, mert az el van méretezve. ami hosszú az szűk. de azt javaslom hogy a turisat is nézd át, neme el van szakadva, vagy foltos. én minden kisrucit ott fogok beszerezni a kicsimnek és csak ajánlani tudom. sajnos a hátránya az ahogy az első is írta, hogy nics olyan, hogy most veszek kiskabátot, ha van 30 de egyik sem tetszik, vagy alpból nincs is éppen. ami tetszik azt akkor kell megvenni, mert 10 perc múlva tuti nem lesz ott.
2010. ápr. 18. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én inkább a teszveszt használom, mint a vaterát, jók a tapasztalataim. A postaköltséggel együtt is lehet jól vásárolni, érdemes előre átgondolni, mennyiért jön el a cucc, s hogy így is megéri-e. De nagyon sok jó dolgot vettem már ott. Turiba is rendszeresen járok, sőt nálunk van kifejezett gyerekturi is, ott érdemes szétnézni. Ami még nekem nagyon bevált, az a bababörze!
2010. ápr. 18. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!