Tényleg kiszúrok a lányommal, ha ezek közül a nevek közül kap egyet?
Fuh...8D
Gratulálok^^
...Mi a neve?:)
Fúú... Én is gratulálok! =)
A neve engem is érdekelne...
Gratulálok! Egész tűrhető fiú nevek lettek, az eredeti lánynév ötletek helyett. :-)
Erre azért még válaszolnék:
"jó rágondolni, hogy a lányom különleges lesz névileg is, mert az osztályában lehet, hogy lesz egy csomó Erzsi vagy Mari, de Janka nem valószínű"
Hát izé. Akarod mondani lesz egy csomó Réka meg Janka, de Erzsi vagy Mari nem valószínű? :-)))
Azért mert 40 éve a Mari volt a divatnév az nem azt jelenti, hogy még most is az. Mindegy, majd az oviban vagy a suliban kiderül, hogy van minden osztályban 3 Janka, 4 Réka meg 5 Lili. Amivel semmi gond nem lesz, mert régen meg Erzsivel volt ugyanez. Csak hát a szülők fognak esetleg picit csalódni, hogy de hát én azt hittem milyen különleges nevet találtam a gyereknek! Hoppá!
Ja és nem a levegőbe beszélek:
2009-es adatok. A Janka ott van az "előkelő" 59. helyen, míg a Mária és az Erzsébet az első százba se fért bele, vagyis olyan ritkán adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!