Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg kiszúrok a lányommal,...

Tényleg kiszúrok a lányommal, ha ezek közül a nevek közül kap egyet?

Figyelt kérdés
Ezek a nevek az esélyesek: Barack (ez az egyik favorit), Britta, Emili, Kenza, Kim, Luna, Manka, Moira, Polli, Santál, Zazi. Ezek közül próbálunk választani, valószínű, hogy második keresztnév a Barack lesz. Mindenki hülyének néz minket, hogy ilyen nevek közül szeretnénk választani. De nekünk ezek tetszenek. Légyszi ne azt írjátok, hogy majd ki fogják csúfolni a gyerekek, mert én bizony jól emlékeszem, hogy a teljesen hétköznapi nevű gyerekeket is csúfolják, de minden csoda három napig tart. Inkább az érdekelne, hogy felnőtt korban, fiatalkorban hogyan reagálnak, ha egy nő, kamasz ilyen névvel mutatkozik be. Amúgy igen, ezek mind anyakönyvezhető nevek, utánaérdeklődtem.
2008. okt. 20. 13:19
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Fiú lett :D Szóval a kérdés tárgytalan :)
2010. márc. 8. 21:39
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Fuh...8D

Gratulálok^^

...Mi a neve?:)

2010. márc. 9. 17:21
 23/27 anonim ***** válasza:

Fúú... Én is gratulálok! =)

A neve engem is érdekelne...

2010. márc. 9. 19:42
 24/27 A kérdező kommentje:
Vince Honor (Nem Hunor, nem elírtam - sokszor azt hiszik), de a Vincét használjuk főleg, a Honor a jelentése miatt lett, a Vince meg a hangzása miatt.
2010. márc. 10. 09:10
 25/27 A kérdező kommentje:
Ja, és amúgy köszi :))))
2010. márc. 10. 09:10
 26/27 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Egész tűrhető fiú nevek lettek, az eredeti lánynév ötletek helyett. :-)

Erre azért még válaszolnék:

"jó rágondolni, hogy a lányom különleges lesz névileg is, mert az osztályában lehet, hogy lesz egy csomó Erzsi vagy Mari, de Janka nem valószínű"

Hát izé. Akarod mondani lesz egy csomó Réka meg Janka, de Erzsi vagy Mari nem valószínű? :-)))

Azért mert 40 éve a Mari volt a divatnév az nem azt jelenti, hogy még most is az. Mindegy, majd az oviban vagy a suliban kiderül, hogy van minden osztályban 3 Janka, 4 Réka meg 5 Lili. Amivel semmi gond nem lesz, mert régen meg Erzsivel volt ugyanez. Csak hát a szülők fognak esetleg picit csalódni, hogy de hát én azt hittem milyen különleges nevet találtam a gyereknek! Hoppá!

2010. jún. 4. 06:34
 27/27 anonim ***** válasza:

Ja és nem a levegőbe beszélek:

[link]

2009-es adatok. A Janka ott van az "előkelő" 59. helyen, míg a Mária és az Erzsébet az első százba se fért bele, vagyis olyan ritkán adják.

2010. jún. 4. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!