Hogyan lehet túlélni, beletörődni, hogy 1,5 éves gyerekkel elhagyott a párom?
Mert akkor normalis volt, nem gondolod ?
Egyebkent vigyazz, mert te is jarhatsz am igy ...
Az első komoly kapcsolatomból nem volt, a házasságomból igen. Mindkettőnek én vetettem véget, az első megcsalt 4 év után, a férjem belecsúszott az alkoholizmusba (semmi jele nem volt, hogy ez lesz), és sehogy nem tudtam rávenni a kezelésre. Végül úgy döntöttem, a gyerekeknek az a kisebbik rossz, ha nélküle nőnek fel. Mindkettő megviselt, nyilván nem így terveztem, de nem lehet egy életet önsajnálatban fetrengve leélni.:-)
5-ös
Aham, biztos normális volt és egyik napról a másikra lett csajozgató, gyerekét-családját hátrahagyó paraszt. Még véletlenül sem az volt, hogy szülni akartál minden áron és kb. az sem érdekelt, hogy kinek.
Folytatni kell egyedül,nem tehettek mást. Majd máskor több eszetek lesz és 6x meggondoljátok, hogy kinek szültök, én az ilyen nőknek csak ezt tudom mondani.
NEm foglalkozom az rosszindulatú hozzászólóbal, mert valami nála sem kerek és ezért élvezi, hogy belerughat a másikba. Ha neki nem jó, másnak se legyen.
14: Mennyi idősek voltak akkor a gyerekek? Ők hogyan vészelték át? Mennyire viselte meg őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!