Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mikor bízta először pár...

Ki mikor bízta először pár órára nagyszülőkre a gyermekét? Es mikor aludt a nagyszuloknel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Szeretnék tapasztalatokat gyűjteni,hogy ki mikor bízta pár órára nagyszulokre a gyermekét?Es éjszakára mikor hagytátok ott?Saját anyanal vagy inkabb párotok szüleinél?

En valami miatt csak a férjemre merném rábízni 5honapos picimet.Es még várnék is a nagyszulokkel...

2017. aug. 23. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Le leszek szavazva, de anyukámra már pár hetesen simán ráhagynám 1-2 órára, amíg kicsit kimozdulok szülés után.
2017. aug. 24. 10:53
 12/17 jafnrétti ***** válasza:
72%

A nagynál nem releváns, mert egy éves koráig anyámnál laktunk, úgyhogy ott nyilván többet volt a mamával, mintha külön lettünk volna.

A kicsinél más volt, őt asszem 3 vagy 4 hetesen hagytam először otthon anyámmal pár órára, mert a nagynak szereplése volt, és nagyon csalódott lett volna, ha nem nézzük meg.

Ottalvás 15 hónapos korában volt először, akkor már nem szopizott éjjel sem, így ott mertem hagyni egy éjszakára. Semmi gond nem volt, nagyon jól érezte magát.

2017. aug. 24. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk renszeresen voltak együtt a szüleimmel születése óta, így már kb 2 hónaposan két szoptatás között tudtak rá vigyázni. 18 hónapos korában aludt ott először, amikor már egyáltalán nem szopizott.
2017. aug. 24. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:
5 hónaposan aludt ott először (tápszeres baba), azóta még kb két alkalommal. Most 10 hónapos, a hétvégét a nagyszülőkkel tölti.
2017. aug. 24. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:
Mármint a mostani hétvégét, nem minden hétvégét :D
2017. aug. 24. 19:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Pár órát 2 szoptatás közt már 4 hetesen vigyáztak rá nálunk a szüleim. Aztán 2 hónaposan voltunk először látogatóban a férjem szüleinél, akkor mind a 2 este leléptünk kicsit fürdetés után, mikor már aludt. :) 3 hónapos korában voltunk egy esküvőn, akkor anyum vigyázott rá szintén itthon (ekkor már tápszeres volt).

Mindkettőnk szüleiben megbízom és rájuk merem hagyni a picit ha úgy adódik. Ha nem bíznék bennük (mert pl jóindulatból elkezdenék hozzátáplálni 2 hónaposan, hallottam ilyet) akkor én sem hagynám velük. Ezt neked kell érezni.

2017. aug. 25. 21:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,tapasztalataitokat!:)
2017. aug. 26. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!