30 éves nő vagyok. Megismerkedtem egy külföldi férfival, és annak ellenére, hogy nem igazán beszéljük egymás nyelvét összejöttünk. Komolyan gondoljuk ő angolul is jól beszél az anyanyelve mellett. Sajnos párszor nem védekeztünk, és terhes lettem. Természetesen nem vetetem el a babát, de bosszant,hogy nem tudom hogyan tovább. hogy fogunk mi együtt élni? Mert most még jól alkalmazkodunk egymáshoz, de mi lesz később ha a baba megszületik? Igaz, hogy tanulom az angolt, de szerintem nagyon gyenge vagyok belőle még, mert sajna a suliban sem tanultam. Így mindent fordítgatni kell, persze van amit értek már. De tiszta stresszes vagyok. A párom örül a babának.
2017. aug. 22. 11:32
1/7 anonim válasza:
Miért kellene együtt élnetek valakivel, akivel szexeltetek párszor, de alig ismeritek egymást?
Ennek semmi értelme.
2017. aug. 22. 11:46
2/7 anonim válasza:
Hát...a nyelvet meg lehet tanulni...inkább az a kérdés, hogy a párod (?) mennyire tervez Magyarországon, milyen kultúrából jött (pl. ha menne haza, vinné-e a gyereket akár "lopva" is), te hol gondolnád hosszabb távon.
Ha egyedül maradsz esetleg a picivel, akkor hogyan boldogulsz, milyenek a körülményeid.
Egyébként nem teljesen értem, hogy miért vagy/voltál együtt védekezés nélkül valakivel, akivel alig értesz szót....
2017. aug. 22. 11:59
3/7 anonim válasza:
8 hónap (mivel már tudod, 4 hetes tuti vagy) sok idő, simán meg lehet tanulnotok egymás nyelvén ezt-azt, meg mellé angolul is mindketten tudtok még tanulni. A gyereket nem fogja összezavarni, ha két nyelvet hall otthon, szóval te egész nyugodtan beszélhetsz neki majd magyarul, az apukája meg a saját anyanyelvén. Simán meg tudjátok oldani, ha mindketten akarjátok. :)
2017. aug. 22. 12:11
4/7 A kérdező kommentje:
Azért mert szeretjük egymást,a nyelvtől függetlenül. A párom egy fejlett európai országban él, és oda született fehér ezt csak a gyerekrablás miatt írtam le. Én fogok hozzá költözni mivel ő nem szeretne itt élni, és ott jó állása van.
2017. aug. 22. 19:12
5/7 anonim válasza:
Akkor annyira nem vészes a helyzet, mint amit a pánikod sugallt a kérdést olvasva. :) Ahogy írták előttem, a nyelv simán megtanulható. Az egyik barátnőm szülei éppen így jöttek össze, alig tudtak egymás nyelvén valamit, mire jött a baba, és azóta majdnem harminc éve házasok három gyerekkel. :) (Ugyanúgy, ahogy te tervezed, a nő költözött a férfi országába.)
2017. aug. 22. 21:21
6/7 anonim válasza:
A volt férjem külföldi.
Alig tudtam hazajonni Magyarországra a gyerekkel, a kinti törvények őket védik.
Ha a dolog rosszul sül el és szeretnél hazakoltozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!