Ha nem viszek apasagi elismero nyilatkozatot a korhazba akkor az en nevemre kerul a kisbabam vagy akkor is az apjaera?
A baba biologiai apjaval szetmentunk , es egy masik illetovel osszejottunk aki vallalta az apasagot majd kesobb azt mondta hogy ennyi volt.
Azt szeretnem ha a baba az en nevemre kerulne
ha nem viszek apasagi az en vezeteknevem kapja?
Ha nem viszek...
Ez jelentheti azt is hogy ha nem viszem be (de van), bár akkor azt kellett volna irnia hogy ha nem viszem be. Nem én nem tudom értelmezni, hanem nem egyértelmű, mert nem irta hogy lenne apasági nyilatkozat, itt meg vannak csodák. Te viszont ritka paraszt vagy és még csak igazad sincs.
nem jo kedvembol szerettem volna hogy a nevere keruljon
az illetovel akivel apasagit csinaltattunk 4 eve ismerjuk egymast
az apasagit azert csinaltattam hogy a gyerekem ne vehesse el a biologiai apja mivel kijelentette hogy amint meglesz a pici o el fogja venni
6 vagyok. [link]
Ezt mondta a faszi amikor ott vtunk, h az apasag velelmenek megdontese bírósági uton. Ügyvéddel.
Nem tudja elvenni tőled az apa, csak fenyegetőzik. Nem is igy működik és mit kezdene egy újszülöttel?
Amúgy meg kérheti ő is az apaság megdöntését perben akkor is ha más elismeri, meg akkor is ha nincs és a te nevedre kerül. Nyugodj meg nem veszi el tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!