Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen etetőszéket vegyek?

Snoopy33 kérdése:

Milyen etetőszéket vegyek?

Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok, akkora a választék, nem tudom melyik lenne praktikus pici konyhába. Gondoltam ülésmagasítóra is, amin van levehető tálca. 8 hónapos babának kellene. Várom a tapasztalatokat! Köszönöm.

2017. aug. 18. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
ülésmagasítósak vennék,mert mint írod picike a konyha... amikor már stabilan ült akkor vettem etetőszéket, ilyen asztal+szék kombósat,még most 5 évesen is használja mint asztal+szék rajzoláshoz stb
2017. aug. 18. 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem egy összecsukható peg peregom van, tök jó mert ha nem kell csak összecsukom aztán berakom ajtó mögé, kicsi helyet foglal úgy.

Könnyű takarítani is, dupla tálcás és tök szép, evés után mindig mutogatja az állatokat rajta.

[link]

2017. aug. 18. 13:45
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Ha tud már ülni akkor az Ikeás elég "egyszerű és nagyszerű".

Nagyon könnyen tisztítható és nem foglal el nagy helyet.

2017. aug. 18. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Magunkhoz mi is ilyen peg peregot vettunk es ahhoz kepest, hogy mennyire massziv es nagy ulese van, tenyleg nagyon jol es konnyen osszecsukhato lapra, ugy keves helyet foglal, amikor nincs hasznalatban.

De pl a nagyszulokhoz olcso ikeas szeket vittunk (ha jol remlik antilop volt a neve), egyszeru, de jol funkcional, viszont teny, hogy max szetszerelni lehet, ha nincs hasznalatban, de osszecsukni semmilyen formaban nem lehetseges. Nagy konyhaban igy is jo, de aposeknal panelos pici konyhaban a szetallo labak miatt gyakorlatilag tobb helyet foglalt, mint egy rendes szek, alig birtuk kerulgetni.

Oda utolag szekre rakhato magasitos ulest vettem volna, ha tenyleg kicsi a konyhad es az osszecsukhatot is nehez tarolni, akkor szerintem ez a fajta lehet praktikus nektek is.

(Egyebkent a legtobb olcsobb etetoszek is osszecsukhato, de tobb ismerosom is emlitette, hogy az ovek nehezen csukhato, illetve a sok csukastol-nyitastol az illesztesek gyengultek, a csavarok kilazultak, trhat vasarlaskor erdemes ezt is kiprobalni.)

2017. aug. 18. 14:28
 5/5 DorciésTina ***** válasza:
Szia!Nekünk Lorelli Bravo van, nagyon jó! :) nem foglal nagy helyet: [link]
2017. aug. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!