Nektek ez nem esne rosszul?
Figyelt kérdés
Most szuletett unokatesomnak gyereke, nekem majusban. Anyai nagymamam egy honapra ra jott 2 egesz orara, unokatesomekhoz meg mar szuleskor. Egy hete voltunk babanezobe, mamam azt mondta, egy honapig marad. Kerdeztem, hogy lejon e megnezni Noemit egy fel delelott, azt mondta, nem er ra. Egy honap alatt? Amikor en hivom sosem er ra unokatesomekhoz mindig megy. Anno az volt a kifogasa, hogy berhazban lakunk a szuleimmel, en kertes hazban lakok a parommal, van vendeghazunk is, ahol alhatna. De o neki sok a dolga. Kerdeztem, hogy akkor lehozhatjuk-e Noemit hozza. O nemi sokat kell segitenie Rekanak - unokatesom baratnojenek. Megsertodtem, mondtam, hogy mennunk kell es, hogy tobbet nem hivjuk, mert nem akarom, hohogy Noemi megtapasztalja azt, hogy unokatesomek es az o fiuk a kedvenc, minket meg nem szeret. Pedig soha semmi rosszat nem csinaltunk, egyszeruen keresztanyamek a kedvencei..es ez rosszul esik mert szegeny Noemi nem latja a dednagymamajat. Felfujom a dolgot?2017. aug. 15. 13:44
2/9 anonim válasza:
Nem foglalkoznék vele. Ha nem hát nem.
Biztos h nem ;tukmálnám magunkat".
Ha akar valamit, majd keres titeket. Azt meg majd akkor eldöntöd h akarsz e segíteni neki, találkozni vele
3/9 anonim válasza:
Nem, nem esne rosszul. Nem kell mindenkinek hasra esnie a gyerekem előtt és mindenkinek őt tutujgatnia. Biztosan nem erőszakolnám magunkat így senkire.
4/9 anonim válasza:
Olyan értelemben biztos rosszul esne, hogy láthatóan nem érdeklem a nagymamámat, csak a másik unoka. Ugyanakkor a továbbiakban leszarnám, ha nem, hát nem, de akkor is hozzájuk menjen majd, ha kell valami...
5/9 anonim válasza:
Nekem szarul esne ahogy neked is rosszul eset ez a fajta viselkedés és jolteted hogy megmondtad a magadét.most hagyjátok a férfit a saját levével föni.
6/9 anonim válasza:
Nekem is szarul esne.
Akinek nem, annak nem irigylem az emberi kapcsolatait. Vagy nincs annyi gógyija, hogy felérje ésszel, amit írsz. Ahhoz sincs hozzáfűzni valóm.
7/9 anonim válasza:
Persze, hogy rosszul esne! Es jol tetted, hogy megmondtad a velemenyed. De sajnos valtoztatni rajta nem tudsz. Te se keresd es akkor meg van oldva.
8/9 anonim válasza:
Nekem is szarul esne. De nem tudsz mit csinálni vele sajnos..
9/9 anonim válasza:
Először rosszul esne, de hamar túl lennék rajta. Ha nem, hát nem, nem erőltetném rá magunkat, nem is könyörögnék senkinek. A gyereknek ebből hátránya nem lesz. Az én dédnagymamám is sz@rt rám, aztán felnőttem nélküle, meg a látogatásai nélkül is,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!