Mi az igazság? Hagyjuk vagy ne hagyjuk sírni a babánkat?
Sokan azt mondják hogy hagyjam sírni a kicsit majd magától megnyugszik,de nekem a szívem szakad meg érte és képtelen vagyok hagyni ,max pár percig..
A párom viszont azt mondja így rontok el mindent vele...:/
9,5 hónapos
Ritka az ilyen egyöntetű le- illetve nullára pontozás.
Mi is az oka???
10es válaszoló vagyok. 😊 mióta újra1 látogatom ezt a kategóriát erősen lecsökkent a százalék mutatóm. Na mind1.
Annyit szerettem volna még írni, hogy az én és a párom szülei is erősen megegyzett ostoba szockóba nőttek fel, és mondta anyósom, hogy akkor is azt sulykolták hogy hagyjuk sírni a babát, mégsem tettek úgy, mikor a fiam baba volt nem is olyan rég, ők is mindig felvették ha sírt, anyósom is. Csipázom mert 55 éves létére elég modern gondolkodású. Igazából sose szóltak bele semmibe, sőt anyám és anyósom is egyetértettek velem abban, hogyha sír vegyem fel.
Sokszor belegondoltam, és tényleg. Aki nem veszi fel azt belrsz.ratnám a bugyijába,vés nem engedném ,hogy kitörölje. Persze sok oka lehet, hogy sír, pl a hasa fáj vagy akármi. Akik így hagyják sírni a babát azokba kb 0 empátia van.
Na itt aztán jó pontokat nem lehet kapni,de akkor is leírom:-p
Valóban nem mindegy,hogy 2 percre,vagy szándékosan hosszú percekre félórára hagyják sírni.
Mivel az én gyerekeim soha nem kicsit sírtak,hanem rögtön másodperceken belül üvöltöttek, ezért szándékosan én sosem hagytam sírni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!