Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én szeretnék kisbabát, de a...

Én szeretnék kisbabát, de a Párom még nem mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a Párom 23!

Én azt érzem hogy készen állok az anyaságra, minden álmom hogy anya lehessek, de a Párom még nincs felkészülve a gyerekvállalásra, mikor felhozom neki a témát ideges lesz,azt mondja fejezzem be, majd eljön annak is az ideje, lassan 2éve vagyunk együtt és én most végeztem az iskolával, Páromnak van tartós,rendes munkahelye!

2017. aug. 14. 16:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék mást keresni, jól megvagyunk a Párommal!!
2017. aug. 14. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 20 és a 30 év között van 10! ev. Felesleges most ezen hisztizni. Alig végezhettél az iskolával, most álltál neki dolgozni. Egy gyereknek nem elég az, higy te úgy szeretted volna őt.
2017. aug. 14. 17:09
 13/19 A kérdező kommentje:

Rengeteg fiatal kismama van, mégis el tudják tartani!

De értem igazatok van!

2017. aug. 14. 17:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt kettőtöknek kell tennetek annyit, hogy közös nevezőre jöttök (matematikai hasonlattal élve). Éppen az ilyen konfliktusok jelentik felnőtt korban a párkapcsolati problémát, amikor egyébként minden stimmelne...
2017. aug. 14. 17:19
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Nincs felkiáltójelen kívül más írásjeled?

Hűtsd le magad!

Úgy hisztizel, mint egy 2 éves. A gyerekvállalás felnőtteknek való.

2017. aug. 14. 17:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Kompromisszumot kell kötni! Beszéljetek EGYSZER a közös jövőről. Ki mikor akar gyereket, házasságot, mit akar előtte, mennyi tartalékot gondoltok reálisnak, stb.

Aztán ha eljön az ideje, azt mindketten tudni fogjátok, és újra előveszitek. Addig, amíg a feltételek nem adottak, nem jó ötlet gyereket vállalni.

2017. aug. 14. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

"Rengeteg fiatal kismama van, mégis el tudják tartani!"

Ez ám a hozzáállás, majd valahogy...a párom pénzéből...gratula.

2017. aug. 14. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
hát tesòméknál fordított a helyzet,mindketten 23 évesek 7 éve vannak együtt,együtt élnek albérletbe,saját kocsi van,munkahelye van minkettő dolgozik,csak ott a fiú akar gyereket a csaj nem..
2017. aug. 14. 19:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék már babát, de hova, miből? Kell még 4-5 év legalább.

L/19

2017. aug. 14. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!