Edesz anuka kérdése:
Elsőnek is nem ki oktatást kerek.15 éves vagyok és teherbe esten. Meg szeretném tartani a babát. Már nem lakom othon. A barátom 20 éves. A barátom lehet a baba gyámja?
Figyelt kérdés
#Terhesség.15
2017. aug. 10. 13:38
2/12 anonim válasza:
Nem gyámja, hanem az apja.
Te meg az anyja.
Nagykorúsítanak.
3/12 anonim válasza:
Gratulálunk :) már miért oktatnánk ki?
5/12 anonim válasza:
Az apja lesz.
Egyébként ha kérdezhetem 15 évesen hogyhogy nem otthon laksz?
Nem rosszindulatból...
6/12 anonim válasza:
És mi lesz, ha a barátod elhagy? Sok ilyen lányt ismerek, aki 16 évesen anya lett, majd fél éves babával otthagyta a párja.
7/12 anonim válasza:
15 évesen még játszani kell, de nem a pasid fark*val, hanem valami értelmesebb dolgokkal, hogy ne legyetek ilyen ostoba libák.
8/12 anonim válasza:
Ne már,hogy 15 éves vagy és nem otthon laksz,ráadásul még terhes is vagy??!!
1)15 évesen mi a francért nem otthon laksz?
2)Ha már lefekszel a barátoddal,miért nem védekeztek??!!
3)Én inkább megtanulnék helyesen írni...
9/12 anonim válasza:
Jogi szabályozás
A kiskorú anya gyermekét gyámság alá helyezik. Törvényes gyám lehet az édesanya egyik szülője, hozzátartozója, a gyermek édesapja (amennyiben nagykorú és megfelel bizonyos törvényi feltételeknek) vagy bárki, akit a hivatalos szerv kirendel. Amint az anya betölti tizennyolcadik életévét, nevére veheti a kicsit.
Az első írta jól.
10/12 jafnrétti válasza:
A gyerek vér szerinti apja hogy lenne már gyám? Szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!