Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor kell szólnom a házi...

Mikor kell szólnom a házi orvosomnak hogy írjon ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kismama vagyok, dolgozom még, de már csak augusztusban. Szeptember elsejétől már nem szeretnék dolgozni. Mikor kell mennem a házi orvoshoz, hogy írjon ki táppénzre (vagy amire kell)? Még augusztusban, vagy elég ha szeptember első pár napjában megyek? Köszönöm szépen a segítséget!

2017. aug. 10. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
* tele
2017. aug. 13. 12:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Pont ezért kérdeztem, hogy ugyan mit is dolgozott. Nem hiszem hogy egy pék üzemben volt és robotolt...mert akkor nem igen hiszem hogy bírta volna a végéig....persze vannak kivételek, de azért na :D biztos én is kényelmesen el ücsörögtem volna egy irodában,de ehelyett volt egy vonalam, emlegettem a nem fél kilós tésztákat,plusz hajolgattam a lemezekkel :D nem azért írtam hogy hűha most essen le az álla mindenkinek..nem kell, csak gondoltam leírom, mert én is tudom, hogy "terhesen nem áll meg a világ" de mégis van az, amikor igenis otthon kell maradni.
2017. szept. 14. 16:24
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte pozi teszt után kiirattam magam

gyárban dolgoztam soron emelni idegeskedni kellett de már 15 hetes vagyok azóta.

2017. szept. 14. 16:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Ezért utálom a nőket. A férfiak nem ilyen idióták. Képzeljétek én irodában meresztettem a seggem. 23 éves koromig tanultam, mint az idióta, hogy jó állásom legyen és el is értem. 6. hónap után elmentem táppénzre, mert akkora volt a stressz, hogy nem bírtam. Annyira elegem van már ezekből a gyökér hozzaszólásokból, hogy bezzeg én a tolófájások kedetéig dolgoztam. Kit érdekel? Én meg nem, hanem pihentem otthon, hogy ne legyen bajunk. Sokkal kevesebb a tp. mint a fizu, az én döntésem ez volt. Undoritóak a magyar nők..a legtöbb ilyen savanyú, ki ha nem én korlátolt fapna. Kérdező menj csak táppenzre amikor akarsz. Senkinek semmi köze hozzá. Nehogy már magyarázkodni kelljen bárkinek. A terhesseg valóban nem betegség, de nem is a normál állapot, megviseli az ember lányát. A többi lényegeset amit kérdeztél már korábban leírtuk.
2017. szept. 14. 18:06
 15/18 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok, és képzeljétek, soha nem dolgoztam irodában. Árut töltöttem, igen, még 35 hetes terhesen is! Van ilyen! Hozzátenném, előtte pár héttel pedig túrázni voltunk, kilométereket sétáltunk, Balatonra mentünk (200 km), még 32 hetesen is! Gondolom aki kiíratja magát, az inkább mereszti otthon az ágyban a valagát, hogy a ti szavaitokkal éljek. :)
2017. szept. 21. 11:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves 15ös. Itt nem kell mártírkodni, semmi szükség rá. Nem csak arról van szó ki mennyit bír terhesen hanem vannak veszélyes munkák a terhességre nézve. Nyilván ha te veszélyben lettél volna akkor nem is "hagyta" volna a munkáltatód h dolgozz. A törvény az, hogy könnyített munkát kell felajánlania a várandós dolgozójának aki ezt saját felelősségére akár elutasíthatja. Viszont van az a munkáltató aki ezt nem tudja megoldani. Egy gyárban ahol egyes gépek mágneses elven működnek nem tud a munkáltató veled mit csinálni. Jobb mindenkinek ha otthon maradsz táppénzen. Ez nem lustaság csak elővigyázatosság!
2017. szept. 21. 20:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsónak! Előző vagyok. Igen, ezzel egyet is értek. Csak kinyílt a bicska a zsebemben a "hát igen, aki irodában mereszti a valagát" dologra!
2017. szept. 22. 05:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég nagy szarban lenne a sok élmunkás az irodában "seggmeresztős" emberek nélkül. Nem csak az árufeltöltés a munka proletár barátaim.
2017. szept. 22. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!