Babakocsival boltba?
Figyelt kérdés
Ma egyedul vagyok itthon a 4 hos babammal.Par dolgot vennem kellene a dmbol.De babakocsival nem tudom h be lehet e menni.Ugy ertem biztos nem tiltanak ki csak nem neznek ertr furan?Es tolom a kocsit es a masik kezbe meg a kosar van?Eleg nagy a babakocsi egy kezzel nehez iranyitani.Ti mentek boltba kocsival?2017. aug. 10. 07:40
11/12 anonim válasza:
nyugodtan vidd. Én mindig megállítottam a sor szélén a kocsit, bementem, levettem ami kell a KOSÁRBA. Mondjuk nálunk kb 4-5 méteres sorok vannak keresztben a boltban, nem hosszúak. De a rossmannba hosszúak vannak, ott betolom a sorba.
De a kocsi aljába semmi esetre sem pakolnék. Néha a mózes 'lábzsák' részére (nem tudom a nevét, amivel 'le van takarva) pakoltam, de az ugye ott nagyon szem előtt van. Az aljába én nem pakolnék, oké, hogy nem lopni akarok, de akkor is. Lidlben jártam úgy, hogy begurult egy energiaital a hordozó alá (benne volt a kocsiban a hordozó, abban a gyerek), csak kinn a pakolásnál vettem észre, de így is égett a fejem miatta...
12/12 A kérdező kommentje:
De persze h voltam.Csak a ferjemmel egyutt 3an.En toltam a babakocsit a lidlbe pl o meg a bevasarlokocsit.De kisebb boltba o megvart kint ameg pl en vettem ezt azt.De most egyedul mentem igy meg nem mentem.koszi a valaszokat
2017. aug. 10. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!