Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Betolod a babádat a babakocsiv...

Betolod a babádat a babakocsival a patikába boltba stb?

Figyelt kérdés
ma láttam, hogy valaki kinthagyta a patika előtt a babáját a babakocsiban.
2011. febr. 9. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem hagytam kinnt! SOHA!!!! Ha nem fért be a babakocsi az ajtón (nálunk a patika nagyon szűk) akkor kivettem és bevittem kézben! Már 2 éves, így nem babakocsizunk. De egyiket sem hagytam soha kinnt.
2011. febr. 9. 11:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Soha nem hagyom, és nem hagynám kinn!!!!!!!Akkor már ink be sem megyek, de nem haygom kinn, nagyon felelőtlen az a szülő, aki kinn hagyja!
2011. febr. 9. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kis faluban élünk, de én itt sem merném kinn hagyni. Más kérdés, ha összefutok egy ismerőssel, megkérem, hogy maradjon mellette, amíg berohanok. De egyedül soha!
2011. febr. 9. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig! Egyedül soha nem hagynám kint! Ahova nem férünk be, oda be se megyek!
2011. febr. 9. 12:20
 5/9 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele, én ezt a nőt nem is értem!!!!
2011. febr. 9. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is mindig viszem magammal, ha nem férünk be akkor nem megyünk be. Keresünk olyan boltot vagy patikát ahova betudunk menni kocsival is.
2011. febr. 9. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Én sem hagytam kinn sehol. A patikában elfordul, hogy nem a sorban cibálom, hanem oldalra félretoltam, de fél szemem mindig rajta volt...sajna volt olyan, hogy így is vitték volna a gyereket kocsistól kifelé.

Kb 2 hete láttam egy anyukát simán kinn hagyta a kocsit a picifiával együtt a járdaszélen. Rákérdeztem, nem fél, hogy elviszik...simán legyintett, mondván "Majd visszahozzák, úgyis csak a baj van vele, állandóan üvölt."

Köpni nyelni nem tudtam...láttam, hogy mit vesz neki, pocifájós volt a fiúcska.

Könyörgöm az én kicsim is az volt, de akkor sem így állok hozzá a dologhoz?!

2011. febr. 9. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Falun lakunk, de nem hagytam kint SOHA egyedul. Ha a nagylanyom velem van, akkor esetleg, de csak itt a faluban, ahol mindkettore ralatok a boltbol. Ja, es 1-2 perc, amig bent vagyok, mert altalaban csak kenyerert ugrunk be. A tobbo dolgot hetvegen rendezzuk egyutt a ferjemmel.
2011. febr. 9. 13:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Erről a Csellengők műsor főcíme jut eszembe, ahol egy kisfiút a babakocsiból visznek el, amíg anyuka bent vásárol...
2011. febr. 9. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!