Betolod a babádat a babakocsival a patikába boltba stb?
Figyelt kérdés
ma láttam, hogy valaki kinthagyta a patika előtt a babáját a babakocsiban.2011. febr. 9. 11:51
1/9 anonim válasza:
Soha nem hagytam kinnt! SOHA!!!! Ha nem fért be a babakocsi az ajtón (nálunk a patika nagyon szűk) akkor kivettem és bevittem kézben! Már 2 éves, így nem babakocsizunk. De egyiket sem hagytam soha kinnt.
2/9 anonim válasza:
Csatlakozom. Soha nem hagyom, és nem hagynám kinn!!!!!!!Akkor már ink be sem megyek, de nem haygom kinn, nagyon felelőtlen az a szülő, aki kinn hagyja!
3/9 anonim válasza:
Kis faluban élünk, de én itt sem merném kinn hagyni. Más kérdés, ha összefutok egy ismerőssel, megkérem, hogy maradjon mellette, amíg berohanok. De egyedül soha!
4/9 anonim válasza:
Mindig! Egyedül soha nem hagynám kint! Ahova nem férünk be, oda be se megyek!
5/9 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele, én ezt a nőt nem is értem!!!!
2011. febr. 9. 12:22
6/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz, én is mindig viszem magammal, ha nem férünk be akkor nem megyünk be. Keresünk olyan boltot vagy patikát ahova betudunk menni kocsival is.
7/9 anonim válasza:
Én sem hagytam kinn sehol. A patikában elfordul, hogy nem a sorban cibálom, hanem oldalra félretoltam, de fél szemem mindig rajta volt...sajna volt olyan, hogy így is vitték volna a gyereket kocsistól kifelé.
Kb 2 hete láttam egy anyukát simán kinn hagyta a kocsit a picifiával együtt a járdaszélen. Rákérdeztem, nem fél, hogy elviszik...simán legyintett, mondván "Majd visszahozzák, úgyis csak a baj van vele, állandóan üvölt."
Köpni nyelni nem tudtam...láttam, hogy mit vesz neki, pocifájós volt a fiúcska.
Könyörgöm az én kicsim is az volt, de akkor sem így állok hozzá a dologhoz?!
8/9 anonim válasza:
Falun lakunk, de nem hagytam kint SOHA egyedul. Ha a nagylanyom velem van, akkor esetleg, de csak itt a faluban, ahol mindkettore ralatok a boltbol. Ja, es 1-2 perc, amig bent vagyok, mert altalaban csak kenyerert ugrunk be. A tobbo dolgot hetvegen rendezzuk egyutt a ferjemmel.
9/9 anonim válasza:
Erről a Csellengők műsor főcíme jut eszembe, ahol egy kisfiút a babakocsiból visznek el, amíg anyuka bent vásárol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!