Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van két pozitív tesztet,...

Van két pozitív tesztet, dokinal nem voltam még. Jovoheten mennénk egy napra elmenyfurdobe. Beleulhetek én is a vízbe?

Figyelt kérdés
2017. aug. 4. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tartasz az esetleges fertőzésektől, aminek egy kismama sokkal jobban ki van téve, akkor persze, mehetsz élményfürdőbe.

Egyébként nekem annak idején azt mondták, hogy inkább az ilyen helyet kerülni ajánlatos.

De mindenki maga dönti el, hogy megy-e vagy sem.

Én nem kockáztattam.

2017. aug. 4. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én nem tenném. Nekem a dokim kifejezetten csak a természetes vizeket és az otthoni medencét engedélyezte.
2017. aug. 4. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Nem.egyáltalán nem.én is mikor mentem dokihoz 7 hetes terhesen a következő héten csak a medencéhez sétáltam oda.nem is kérdeztem meg az orvost,nem ért nekem annyit h elkapjak bármit is!
2017. aug. 4. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én dokim "megengedte". Mondjuk már nagyobb terhes voltam. Baltonra napi szinten mentem, medencébe is voltunk a gyerekkel. A végén amikor nyílt a méhszáj akkor már nem mentem, mondta is és ezt magamtól is tudtam. Baltonnál lakunk, első terhességnél nem mentem.

Meleg vízbe, termálba tilos menni, valamint túl hidegbe sem szabad.

Én most mennék, de els terhességnél sztem nem.

2017. aug. 4. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!