Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt köztetek olyan akinek az...

Volt köztetek olyan akinek az anyósa bele szólt hogy mi legyen a baba neve?

Figyelt kérdés
Mindig azzal jön hogy neki nem tetszik, meg hogy a romák adnak ilyen nevet, borzasztó.
2017. aug. 4. 17:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de ez az egyik legromásabb név, mindenki arra fog gondolni, aki hallja, hogy biztos cigány. De hajrá.
2017. aug. 5. 08:53
 12/17 anonim ***** válasza:
59%

Nem az anyós lesz ott a kórházban, akitől majd a nevet kérik a születés után.

A másik: tényleg semmi köze nincs hozzá. Az én anyósomék is piszkáltak minket, hogy márpedig legyen 3 neve a gyereknek (vezetéknévvel együtt persze), kapja meg másodiknak az apja nevét. Sokáig rágták a fülünket, hiába mondtuk, hogy ne. A végén persze nem kapta meg és nem is lett belőle sértődés.

2017. aug. 5. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá, de ez tényleg eléggé romás név. Ha szeretitek is a különlegesebb neveket, biztos akad más, de ez így szörnyű ne haragudj... Dzsesszika kategória.
2017. aug. 5. 11:18
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

3 cigany kisgyerek van ezzel a nevvel a kornyezetemben, de ha nektek ez tetszik ...

En biztos rosszul ereznem magam ha az ovodaban van 5 cigany Brendon plusz az enyem.

2017. aug. 5. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Brendon :D szegény gyerek...
2017. aug. 6. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:
49%
Nekem tetszik a Brendon. Emberek...azert mert a romak is hasznaljak akkor mar ne is adjuk ezt a nevet vagy barmilyen masik nevet a gyermekunknek? Ciganyos nev? Azok nem ezek :) vannak kifejezetten roma nevek azokat nevezzuk annak ne olyan neveket amiket kulfoldrol atvettunk a magyarba is mar. A masik hogy ha nem roma szarmazasu a gyermek miert neznek romanak? Ha lanyunk fog szuletni Alina lesz a neve, bnom egybol mondta h jaj ne mert 3 roma lanyt is tud ezzel a nevvel...es? Kit erdekel? Nekem ez a nev 5 evvel ezelott tetszett meg amikor angliaban dolgoztam es ott az egyik LENGYEL (tehat nem roma) lanyt hivtak igy. Azota mar itthon is behoztak es egyaltalan nem erdekel h a romak kozt is van ilyen nevu. A romak kozt is van ugyanugy Attila, Istvan, Béla, Gizi stb akk ezeket a neveket se adjuk a gyermekeinknek?
2017. aug. 8. 09:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi nem mondtuk meg, hogy ne legyen vélemény, meg tanácsadás stb. Mi nem szokványos nevet választottunk, hanem egy régieset. Nem hitték el, hogy nem fogjuk elmondani, egy idő után ahányszor kérdezték a férjem megunta és fapofával közölte, hogy Máricsujnak gondoltuk hívni és ne is mondjanak semmit, mert ezt mi már eldöntöttük. :D
2017. aug. 22. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!