Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nőgyógyászati vizsgálat után...

Nőgyógyászati vizsgálat után volt, hogy valaki elvetélt?

Figyelt kérdés
Már írtam ki kérdést,mivel a vizsgálat óta barnás folyásom van(nem folyik csak bugyin látszik) és alhasi szúrkálásaim is vannak,de nem erősek. A nőgyógyász azt mondta szedjek magnéziumot,sokat pihenjek. Nem nyugtatott meg egyáltalán!!! Hányingerem sincs tegnap óta pedig eddig mindennapos volt... Annyira félek!!!!!!!!!10hkm
2017. aug. 4. 14:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az én nőgyógyászomról inkább ne beszéljünk... Soha többet hozzá nem megyek. Tanácstalan vagyok teljesen
2017. aug. 4. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Akkor semmit nem vesztesz ha elmész egy másikhoz, elôbb utòbb ùgyis szüksèged lesz egy ùjra. Tényleg csak, hogy megnyugodjál.

De szerintem minden rendben lesz!

Átérzem amùgy, mert én is mindenen izgulok, pedig már második terhesség:)

2017. aug. 4. 16:32
 13/18 A kérdező kommentje:
Már nem barna folyásom van hanem sárgás.. És nem görcsöl a hasam se annyira
2017. aug. 4. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Elmúlt teljesen a vérzés?
2017. aug. 7. 06:22
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,kedves utolsó az érdeklődésed! Jólvagyok hálistennek,folyásom sincsen,és nem is görcsölök🤗nagyon megnyugodtam.

A pocakom is kezd kerekedni,felhőtlen a boldogság:) jövő héten megyek genetikai uh-ra,remélem rendben lesz minden:)

2017. aug. 8. 10:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Szuper. Minden jót nektek a továbbiakban.
2017. aug. 8. 13:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is örülök, hogy minden rendben! :)
2017. aug. 8. 13:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!!!! Köszönöm!!! :) 🤗😘
2017. aug. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!