11/19 anonim válasza:
Szép, de felénk tényleg a kisebbségnél gyakoribb.
12/19 anonim válasza:
Egyáltalá nem öreges, nagyon szép név.
13/19 anonim válasza:
Szerintem is szép.
Abszulut nem öreges.
14/19 anonim válasza:
Szép szerintem, kicsit sem öreges. Felénk a kisebbség inkább olyan neveket ad, mint a Zsaklin, Kleopátra, Héra, hadd ne soroljam tovább. Egyetlen Evelint ismerek, nem a kisebbséghez tartozik, normális ember, épp ezért számomra kedves név az Evelin.
15/19 anonim válasza:
Szépnek tartom. Második lányunknak ezt szánjuk a párom óhajára. De hamar megbarátkoztam vele, mert nem tartom öregesnek, sem tipikus kisebbségi névnek.
17/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem szép, tipikus kisebbségi.
De nem csak ezért nem tetszik, magával a hangzásával van bajom.
18/19 anonim válasza:
Én Evelin vagyok, egy kisebbségit se ismerek ilyen névvel, pedig szocmunkás vagyok :D Annál több Jázmint, Hannát..
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem,de ez nemtom, miért mérvadó. Tökre vállalható, és neked tetszik, te is szívesen viselnéd, így adnád a gyerekednek is, nem valami kirívó név, hanem teljesen elfogadott , általános. Nekem nem tetszik személy szerint, de tökre vállalható névnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!