Szerintetek szép női név az Evelin?
Figyelt kérdés
Tekintsetek el attól,hogy Győzike kislányát is igy hivják,valamint az Evelin tucatnév stb.A kislányomat igy hivják,na nem divatból,hanem mert jól cseng a vezetéknevéhez.Csak kiváncsiságból tettem fel ezt a kérdést :-)2011. febr. 6. 10:09
3/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik az Evelin, de hát ízlések és pofonok... Úgyis fogsz kapni olyan válaszokat, hogy szép meg olyanokat is, hogy valakinek nem tetszik, hiszen nem vagyunk egyformák. :))
4/18 anonim válasza:
Nem tetszik meg rengeteg cigánylányt így hívnak de ha cigány vagy akkor jó név
5/18 anonim válasza:
Nem vagyok cigány és nagyon is tetszik az Evelin.
Kislányomat is Evelinnek hívják.
6/18 anonim válasza:
az evelin nekem se tetszi, de a becézése, az evi az tetszik :)
7/18 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, én nem adnám a lányomnak ezt a nevet.
8/18 anonim válasza:
Nekem tetszik :) Két Evelin nevű ismerősöm van összesen, én nem gondoltam tucatnévnek... és egyikük sem cigány.
9/18 anonim válasza:
Sajnos a Győzike Kislánya miatt sokak megutálták ezt a nevet,de nagyon sok anyukának tetszett,erre bizonyíték a sok aranyos MAGYAR EVELIN!
10/18 anonim válasza:
Nekem tetszik... És eszembe sem jutott, hogy Győzike lányát is így hívják... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!