Szerintetek szép női név az Evelin?
Figyelt kérdés
Tekintsetek el attól,hogy Győzike kislányát is igy hivják,valamint az Evelin tucatnév stb.A kislányomat igy hivják,na nem divatból,hanem mert jól cseng a vezetéknevéhez.Csak kiváncsiságból tettem fel ezt a kérdést :-)2011. febr. 6. 10:09
11/18 anonim válasza:
Engem így hívnak,és utálom...:)
13/18 anonim válasza:
Nem tetszik. Evelin, mint a Nevelin fúj... a nevelés jut eszembe. Győzike ,,kislánya" pedig egy cseppet sem kislány...
15/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jut eszembe Győzike lánya erről a névről. Gondolhatnátok Verrasztó Evelinre, európa bajnok úszóra is, de mindig csak a rossz jut esztekbe. Szerintem egy nagyon szép név az Evelin.
16/18 anonim válasza:
Az enyém Evelin,engem meg pont nem érdekel,hogy a Gáspár lányát is így hívják.Aki így csúfol az megnézheti magát :D
17/18 anonim válasza:
Nekem tetszik, egyik jóbarátomat hívják így, és nagyon kedves lesz*rom hogy hány cigányt hívnak így
18/18 Evcsiike válasza:
Engem így hívnak de nem tetszik DDD:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!