Unikornis Felhő kérdése:
Mit gondoltok az Evelin névről?
Figyelt kérdés
Szerintetek szép név? A legtöbben nem szeretik és nem tudom miért nem. :( És most Gáspár Evelintől függetlenül...2016. jún. 4. 16:32
1/11 anonim válasza:
szerintem szép :) az Evi meg cuki becézés.
3/11 anonim válasza:
Nekem tetszik. Pedig az említett Gáspár Evelinen kívül még egy saját rossz ismerősöm is van ezzel a névvel.
4/11 anonim válasza:
Szerintem szép név, azt meg nem tudom kicsoda ez a Gáspár Evelin, csak a nevét hallottam eddig, azzal meg nincs gond.
5/11 anonim válasza:
Nem rossz. De sajnos Áválinnek lehet csúfolni.
6/11 anonim válasza:
Régen nagyon nem tetszett, most már átlagos kategória.
7/11 anonim válasza:
Szerintem nagyoon szépp név!! Evelin és a Kincső név nagyon szép ez a kettoo! 😍😊😘💖👑👊😉
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ^^
2016. aug. 31. 09:12
9/11 anonim válasza:
Legszebbb 👑👑👑👑👑👑👑💄💄💄😍😍😍💘💟💝❤💕😃👌👌😄😄
10/11 anonim válasza:
Engem Evelinnek hívnak...
Sajnos elég sok embernek a Gáspár család egyik tagja jut eszébe a név hallatán...
Nem értem miért nem éppen Verrasztó Evelin?
Amúgy magában az Evelint nem szeretem, de az Evi és a Lina becézést imádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!