Ezt angolul is feltetted már egyszer.
Magyarországon csak 2 keresztnevet lehet adni maximum.
Annabella már 2 név összetétele azért amellé nem adnék mást.
Róza a Melisszával nem passzol.
Nem adható 3 név, ha magyar állampolgárok a szülők és semelyik nem nemzetiség.
Egyébként rengeteg ez a név, hangzásra sok, leírni sok, kínzás lenne egy gyereknek.
A Róza név egyébként nagyon tetszik. De az Annabella után sok mivel az két összevont név.
A Melisza rémes, a fonetikusan leírt neveket tragikusnak tartom, főleg, hogy igen népszerűek a kisebbség körében.
Anna Lucia Blanca Flor Sanchez Vargas,nem?Ne akarj szappanoperanevet a gyerekednek.
Fehér Annabella tokeletes, maximum Feher Annabella Roza esetleg Feher Annaroza.
Es kevesbe vicces mint a Feher RozsaKristaly (tudom tudom Roza Krisztal) ami tegnap volt.
Én erre a kérdésre gondoltam, de bocsi, ha nem te voltál, viszont kísérteties az egybeesés.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__78340..
A 2010. évi I. törvény 44. §-ának (3) bekezdése kimondja: „Anyakönyvezni a szülők által meghatározott sorrendben legfeljebb két, a gyermek nemének megfelelő utónevet lehet a Magyar Tudományos Akadémia (a továbbiakban: MTA) által összeállított utónévjegyzékből."
"A nem magyar állampolgárságú szülők esetén a nevek anyakönyvezéséről a 2010. évi I. törvény 44. §-ának (7) bekezdése rendelkezik: „Ha valamelyik szülő nem magyar állampolgár, az anyakönyvvezető vagy a hazai anyakönyvezést végző hatóság a gyermek utónevét az anyakönyvbe az érintett nem magyar állampolgárra irányadó szabályok szerint is bejegyezheti.”
Azt hogy ebbe beletartozik-e a több név, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!