Mit gondoltok a Viktória névről?
Régebben ez volt az egyik kedvenc nevem, mindig valami előkelő, szép nő jutott róla eszembe.
Aztán lett egy ilyen nevű osztálytársam, aki egy anorexiás, kapafogú, állandóan ilyen kényeskedős hangon beszélő csaj, aki ráadásul buta is, mint a föld. Azóta mindig ő jut róla eszembe -.-
Nagyon-nagyon régen sokat küzdöttünk a férjemmel, hogy gyerekünk lehessen. Négy év után összejött.
Veszélyeztetett terhes lettem, kórház, miegymás...
Férjem meg addig talált mást.
Októberben elváltunk, novemberben született a lányom. Előtte gondolkoztam a neveken. Viktória, győzelem. Hogy megszültem, bármi áron, enyém.
Már nem csak az enyém. 40 éves.
Ez jutott eszembe a névről.
Viszont kaphatsz hideget-meleget, mert karácsonykor van a névnapja, és sokan elfelejtkeznek róla.
De szép név, és nem bántam meg, hogy ezt kapta a lányom.
Nekem tetszik. Engem is így hívnak, és vannak emberek, akik engem se kedvelnek, de én nem érzek haragot senki iránt sem, pedig lenne miért.
Ezt azért írom, mert nem egy ilyen kérdésnél írták már le, hogy nem volt nekik szimpatikus egy ilyen nevű lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!