Mi a legjobb az újszülött babának?
Válassz ki egyet amiben első körben megbízol és ha nem válik be, mert kiütéses lesz, akkor tudsz még váltani. Szerencsére nem kötelező az elejétől 1 fajtát használni :)
Előre úgy se tudod mennyire lesz érzékeny. Vannak babák akiknek semmi nem okoz bőr gondokat. Van akinek még a sensitive is.
6 hónapos a harmadik babám. Mosószer sima Ariel, öblítő vagy ecet vagy Lenor. Testápolót, popsikrémet nem használunk, de kiváltottam a gyógyszertárit. Ha kellene azokat használnám. Ha valahol elkezd kipirosodni (hajlatok, popsi), akkor nagyon vékonyan sudocrem-et kenek rá, másnapra eltűnik, de ez nem rendszeres. Fürdetéshez gyógyszertári fürdetőt használunk, hajmosáshoz Babe koszmó elleni sampont, nekünk bevált, szépen eltüntette a koszmót.
Majd ki kell tapasztalni. Ha szép a bőre én nem kennék rá sem testápolót, sem popsikrémet. Első gyermekemet kentem ha kellett, ha nem, mert a kórházban azt mondták. Viszont ő tejfehérje allergiás volt, nagyon érzékeny bőre volt/van, mosódiót vagy sensitive mosószert és öblítőt használtam és méregdrága gyógyszertári testápolókat. Igazából a bőrproblémáit semmi sem oldotta meg, mivel allergiás eredetű volt, de a legjobban a tiszta shea vaj vált be. Büdös és nehezen szívódik be, de ez a legjobb.
A középső és a legkisebb gyerkőcnek nagyon szép a bőre, őket nem kenem semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!