Mi a legjobb az újszülött babának?
Miután lányom pöttyös lett a baba mosóporoktól átváltottam mosódióra. Hozzá a Silan Sensitivet használom.
Testápolót nem használtam. A füle mögött olíva olajos fülpucival kentem át, így nem rakódott le semmi. Hajlatokba (nyak, hónalj, térd) Babylove- os hintőport szórtam,nyáron a mellkasára és hátára is. Sampon- tusfürdő: szintén Babylove- os pumpás tetőtől- talpig 'tusfürdőit', 1-2 pumpát elkevertem a vízbe és úgy. De volt, hogy sima vízzel. +1 koszmóra nekünk csak a kókuszolaj vált be (ajánlották), de szerintem az étolaj is feloldotta volna. :) Azóta nincs neki. A Babe sampon nem használt, de ismerős körökben volt, akinek használt.
Tomi baby mosószert és coccolino sensitive öblítőt használok.
Újszülött korában a gyógyszertári fürdető krémet használtam fürdésre hajmosásra és testápolónak is. 1 hónapos kora óta Gabi sensitive fürdetőt használok, ezzel mosom a haját is. Popsikrémnek neogranormont és sudocremet használok váltogatva, ezeket a teste többi részén is használom, ha kell.
Nekem szerencsére minden bevált elsőre.
De viszont kaptunk ajándékba egy johnsons fürdetőt, gondoltam kipróbálom, mert isteni az illata, csak pár cseppet raktam a vízbe, másnapra tele lett a gyerek apró piros kiütésekkel.
Szia
Mosószert Tomit használtam (ami babaruhákhoz való), öblítőt Silan Sensitivet, tusfürdőt a Johnson &Johnson (top to toe bath),testápolót gyógyszertárit használtam. Popsikenőcs Sudocrem
Mosószer Ariel Sensitive folyékony , öblítő Frosch baby
Testápolót nem használtam, babaolajjal szoktam piciként átmasszírozni fürdés után.
6 hónapos korig gyógyszertárit használtunk, majd hipp sensitive illetne nivea baby is bevált mint fürdető, samponból rossmannos tincsszelidítő sampon, de ilyen piciként babé koszmó elleni samponját használtuk.
Patikai furdetokrem,popsikenocs volt,mikor elfogyott vettem nivea baby habfurdot meg Gabi tusfürdőt,sudocrem a popóra.
Johnsons levendulás olaj,Johnsons hintőpor a hajlatokra hasra hátra(sokan ellenzik mert a láthatatlan porszemcset beazippantja ami lerakódik a tüdőben) aztán a popsitorlo mindig más.
ugyanazzal mossuk az Ő dolgait is mint a mienket(fekete-perwoll,színes-ariel color,fehér-persil és most jelenleg kék lenor)
Nem változtattam semmit mióta megvan a gyerek.de persze ha kipöttyösödne akkor valami illatmentes természetes mosószert-öblítőt használnánk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!