Milyen fürdetőt használtok? Melyik a legjobb egy újszülött babának?
Nekünk a Johnson nem jött be,allergiás lett rá a kisfiam.
Mi gyógyszertárban kapható,Babe glicerines tusfürdőt használunk,gyönyörű a bőre tőle és nem is pattogzik ki.
Nálunk a családban mindenki allergiás, így nagyon kellett mindenre figyelni. Az én étkezésemtől kezdve a baba testápolásáig. sajnos még így is atópiás lett a bőre. A Heim Pálban a gyógyszertárit ajánlották a 6. hónap után is, kb 1 éves koráig. Azután áttérhettünk a Babéra.
A Jonhsonst kifejezetten nem ajánlották, mert rengeteg babát, kisgyereket visznek hozzájuk, akiknek attól lett allergiás kiütésekkel tele a bőre.
Mutattak egy felmérést, ami szerint az egyik legjobb minősítést a Nívea baba termékek kapták. Akkor inkább azt használnám. De mi a babét választottuk, bár nagyon drága, de egy flakon fél évig elég.
2. vagyok.
Biztos, hogy minden baba bőre más, az én fiam például a niveától pattogott ki, és a johnsontól semmi baja. Használtunk gabit is de az valahogy nem jött be, nem tetszett az illata.
Mindenképpen ki kell próbálni többet, hogy lásd melyik válik be.
Szió!
Én is azt olvastam, hogy a Johnson's termékek a legallergizálóbbak. Mi is azt haszháltuk egy ideig(2-3 hónapig), meg is lett az eredménye: teljesen kiszáradt a pici lányunk bőre és atópiás lett ő is. A gyógyszertárit ajánlották nekünk is és én is ezt ajánlanám neked. NEm kell siettetni a vegyszeres, illatanyagos, mesterséges színezékes kozmetikumok bevezetését (én is ezt tettem és meg is bántam), ráér még a babád használni ezeket felnőtt korában, mikor már a szervezete - ezáltal a bőre is - sokkal ellenállóbb.
Zita
A nagynénim gyerekorvos és ő mondta, hogy a baba 3 hónapos koráig kizárólag gyógyszertári dolgokat (fürdető, olaj, stb.) szabad használni, mert azok nem okoznak allergiás tüneteket.
20 hetes ikres kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!