Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Furcsa vagy átlagos ez a...

Furcsa vagy átlagos ez a család? Bennetek milyen kép alakulna ki?

Figyelt kérdés
Két gyerekük van, a nagyobbik sulit, a kicsi ovit kezd, az anyuka eddig otthon volt velük, a nagy délig járt oviba. Nem néznek tévét,korlátozzák az édesség evést, persze minden nap kapnak azért kekszet, fagyit, rudit, mikor mit. Nincs Barbie babájuk, póni, hanem inkább fajátékok, építők, legók, társasok. Nincs rokonuk, azaz csak messze, így a két szülő eléggé leterhelt a gyerekek miatt, abszolút ők az elsök az életükben, az apa is ehhez igazította pár évre a munkáját. Nem gazdagok, inkább lemondanak pár dologról, hogy az első években sokat tudjanak együtt lenni, nincs kocsijuk, nagy nyaralások, de kiegyensúlyozott körülmények között élnek (normális ruha, étel mindenkinek, játékok, fizetős és ingyenes programok). Környezetvédelemről sokat beszélnek a gyerekeknek.
2017. aug. 2. 23:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

hát férjednek igaza van ,mert az hogy nem mentek nyaralni,és nincs tv az minden csak nem szokványos és hogy 3-4 évig otthon voltál velük az is szokattlan

többi nálunk is igy van nincs barbi utálom,lányom sem babázos ,inkább szinez fest,van sok társas.lego,stb.

2017. aug. 3. 05:36
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó szerintem épp annyian nem nyarlanak,mint amennyien igen.Semmi extra nincs ebben.Teljesen normális,átlagos család vagytok.
2017. aug. 3. 06:14
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

"korlátozzák az édesség evést, persze minden nap kapnak azért kekszet, fagyit, rudit, mikor mit."

A minden nap kap a gyerek édességet nem értem miért korlátozás. Nálunk gyümölcs vagy saját készítésű joghurt a desszert. Sütemény, csoki csak alkalmakkor (szülinap, karácsony,stb).

Szerintem az lenne a normális, hogy valaki környezetvédelemre, egészséges életmódra neveli a gyerekét. Elég szomorú, ha ez valakinek furcsa. A TV valóban felesleges. 4-5 értelmes csatorna van, a többi népbutító idiótaság. Pl Cartoon Network, RTL Klub egy nagy szemét. Ami érdekel, azt megvesszük dvd-n vagy megnézzük online. A családdal közös lego, kirakó, kirándulás ezerszer többet ér.

2017. aug. 3. 06:39
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem teljesen átlagos család vagytok.
2017. aug. 3. 08:00
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Ha nyaralas nincs, de vannak csak családi hetek?csak mert altalaban az marad meg gyerekkorbol amikor a szülő raert
2017. aug. 3. 08:09
 16/20 anonim ***** válasza:
10%
Mi közöd hozzá? Miért érdekel? Nincs jobb dolgod?
2017. aug. 3. 08:55
 17/20 anonim ***** válasza:
78%
Vállveregetés. Ezt vártad? Nem vagytok jobbak, vagy rosszabbak másoknál, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
2017. aug. 3. 09:42
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Tök átlagos, ahogy a legtöbb család az. Nálunk tv van, de az előfizetést lemondtam 4 éve, minden elérhető neten, meg ott a dvd, ha kellene, de nem nézik a gyerekek azt sem. Ettől függetlenül nem ördögtől való az sem, nekem semmi gondom avval, ha valahol nézik össznépileg. Ez amit írsz pedig marha meszze van az édesség korlátozástól. A rudi, keksz, ecetera annyi cukrot tartalmaz, mintha milkával etetnéd, naponta kapnak, hol van itt korlátozás? Még az enyhén megengedő ismerőseim is szigorúbbak. Nálunk betegség okán ketogén étrend van, ergo nem csak az édesség, hanem maga a szénhidrát van a minimálisan létszükségesre csökkentve, ergo se egy pohár kakaó, se egy palacsinta, de sajnos még gyümülcs is csak mértékkel. No, az a korlátozás, nem a naponta kiosztott nasika. Környezettudatossá meg példával nevel a legjobban az ember itt is, mint minden más területen, mert lehet papolni a gyerkenek az esőerdőkről, amig anyuka minden nap bontja liter számra a palackos ásványvízet, és használja a töméntelen mennyiségű vegyszert, termeli a fogyasztói társadalomra jellemző tonnányi szemetet, addig igazából afféle "bort iszik, vízet prédikál" fílingje van a dolognak és itt nem gondolok konkrétan senkire, általánosságban írom.
2017. aug. 3. 10:01
 19/20 anonim ***** válasza:
92%
Hogy nincs kocsitok, az hogyan függ össze azzal, hogy sokat tudjatok együttlenni? Nekem inkább segít, mert időt spórolok az autóval.
2017. aug. 3. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:
49%

Egy újabb önigazolásért kiáltó kérdés és egy borzasztóan leterhelt, nemdolgozó bezzeganyu.

Naggyon különlegesen vagytok!!! Sokkal jobbak vagytok másoknál!!! Így jó?

2017. aug. 4. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!